Ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, κάτι το οποίο γνωστοποίησε η Έλενα Ασημακοπούλου πριν λίγο διάστημα. Μετά από 12 χρόνια γάμου η πορεία τους ως ζευγάρι ολοκληρώθηκε, ωστόσο η κόρη τους, Μαρία, αποτελεί το συνδετικό τους κρίκο.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρόλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε αναφέρει η Έλενα Ασημακοπούλου.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο προχώρησε σε μια δημοσίευση με τη μορφή insta story, η οποία είχε στοχαστική διάθεση και φιλοσοφικό περιεχόμενο: «Είναι η ειλικρίνεια που κάνει ένα άτομο ξεχωριστό σε έναν κόσμο με ψεύτικες εμφανίσεις», έγραψε ο ποδοσφαιριστής. Στη φωτογραφία απαθανατίζει τον ουρανό και τη θάλασσα.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας πήραν την απόφαση να ολοκληρωθεί ο κύκλος τους ως ζευγάρι. Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ελίχε αναφέρει ότι ήαν κάτι γνωστό, το οποίο ωστόσο δεν δημοσιεύτηκε λόγω διακριτικότητας.

«Το γνωρίζαμε εδώ και μήνες αλλά το συγκεκριμένο κορίτσι μάς είχε ζητήσει μέχρι αυτό να δημοσιοποιηθεί από τη δική της επιλογή να μην το επικοινωνήσουμε, φυσικά και το κάναμε…. Μετά από 15 χρόνια κοινής ζωής ανακοίνωσε ότι χώρισαν. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετούς μήνες, έχει ήδη βγει το διαζύγιο, την επιμέλεια την έχει η Έλενα Ασημακοπούλου. Ο Μπρούνο Τσιρίλο γύρισε στην Ιταλία και πηγαινοέρχεται για να βλέπει την κόρη τους. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελαν», ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha.

Μπρούνο Τσιρίλο: Στην Ιταλία για διακοπές με την κόρη του μετά την είδηση του χωρισμού από την Έλενα Ασημακοπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ