Η οικογένεια του Bruce Willis ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ο ηθοποιός αποσύρεται από το επάγγελμα αφού διαγνώστηκε με αφασία, μια γλωσσική διαταραχή που προκαλείται από εγκεφαλική βλάβη που επηρεάζει την ικανότητα του ατόμου να επικοινωνεί.

Τα μέλη της οικογένειας του Willis δημοσίευσαν κοινή δήλωση μέσα από το προφίλ της Demi Moore στο instagram ανακοινώνοντας την απόσυρση του ηθοποιού.

Απευθυνόμαστε στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Bruce και ως οικογένεια θα θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες”, αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση. “Ως αποτέλεσμα αυτού και μετά από αρκετή περισυλλογή, ο Bruce απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν.

Η Demi Moore συνεχίζει λέγοντας: “Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Προχωράμε σε αυτό ως μια ισχυρή ομάδα και θέλαμε να το μοιραστούμε με τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει εκείνος για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Bruce, “Live it up” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ