Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί έφτασε στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στο cast της ταινίας «Σμύρνη».

Η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», λοιπόν τον συνάντησε στο αεροδρόμιο κι εκείνος αναφέρθηκε τόσο στο επαγγελματικό αυτό βήμα του όσο και στην Χαρά Παππά με την οποία διατηρούσε δεσμό.

Μπουράκ Χακί

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στην ταινία με τη Μιμή Νενίση. Είναι μια υπέροχη ηθοποιός, την έχω δει στο θέατρο επίσης. Ήταν το καλύτερο θέατρο που έχω δει στη ζωή μου», ανέφερε για αρχή στον Ισίδωρο Φίκαρη και δήλωσε ότι είναι σε επικοινωνία περίπου 3 με 4 χρόνια για την ταινία. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα μιλάει ελληνικά με εκείνον να διευκρινίζει: «Μιλάω λίγο αλλά καταλαβαίνω καλύτερα όταν τα ακούω.

Ωστόσο, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη Χαρά Παππά με την οποία ήταν ζευγάρι. Εκείνος, λοιπόν, δήλωσε στον ρεπόρτερ: «Δεν ξέρω αν θα τη συναντήσω. Πάντα λέω ότι είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, ένα πολύ καλό άτομο κι ένα σπουδαίο μοντέλο. Είχαμε υπέροχες στιγμές μαζί και και την ευχαριστώ. Έπρεπε να χωρίσουμε αλλά είναι ακόμα στην καρδιά μου. Μιλάμε ακόμα κι είναι ξεχωριστή για εμένα».

Ο Μπουράκ Χακί στο ακόλουθο video

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ