Η Kylie Jenner έχει ήδη δοκιμάσει τις ικανότητές της στο μακιγιάζ στην αδερφή της Kendall και στη μητέρα της Kris και τώρα ήρθε η σειρά της Caitlyn Jenner.
Σε ένα πολύ γλυκό βίντεο στο Youtube, o δυο τους εμφανίστηκαν για να πουν τα νέα τους και να κάνουν το μακιγιάζ τους. Η Caitlyn Jenner,  αποκάλυψε ότι δεν έβρισκε κανέναν για να επιμεληθεί το makeup της καθώς έπρεπε να παρευρεθεί σε μία εκδήλωση, έτσι ζήτησε από την κόρη της Kylie, να τη βοηθήσει.

“Τηλεφώνησα στους πάντες, κανείς δεν ήταν διαθέσιμος,” είπε η Caitlyn. “Σκέφτηκα ότι ίσως ξέρω ένα άτομο που μπορεί να με βοηθήσει με το μακιγιάζ μου…τη μικρή μου Kylie. Θα κάνει το μακιγιάζ μου. Δεν το έχει ξανακάνει.” Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η Kylie, χρησιμοποιεί προϊόντα από το brand της, Kylie Cosmetics, για το μακιγιάζ της Caitlyn, ενώ μιλούν για όλα. Στη συζήτηση που έχουν, η Kylie, αποκάλυψε, ότι συνέχιζε να αποκαλεί την Caitlyn Jenner, “μπαμπά” ακόμη και μετά την αλλαγή φύλου, το 2015.

“Mερικές φορές, αυτή η κοινότητα μπορεί να είναι πολύ σκληρή, ειδικά με τα άρθρα και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν,” λέει η Caitlyn. “Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να το κάνουν με τον τρόπο που επιθυμούν. Μερικοί λένε, ότι είμαι η μητέρα. Όχι δεν είμαι. Είμαι ο πατέρας. Πάντα ήμουν ο πατέρας, μέχρι τη μέρα που θα φύγω από τη ζωή.”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ