Η Catherine Zeta-Jones και ο Michael Douglas, είναι το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood εδώ και 20 χρόνια και μπορεί οι δυο τους να είχαν κάνει ένα μικρο διάλειμμα πριν μερικά χρόνια, όμως διατηρούν τον έρωτά τους ζωντανό.

Τώρα, η 51χρονη ηθοποιός, μίλησε για τη σχέση της και για το πως κατάφεραν να μείνουν μαζί έπειτα από 20 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, παραμένοντας ευτυχισμένοι και υγιείς.

Η Catherine Zeta Jones, εξομολογήθηκε ότι “περνούν πολύ όμορφα μαζί” και σε αυτό τους βοηθά και το ασυνήθιστο πρόγραμμά τους.

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο παρέα και σε αυτό, όπως εξήγησε η ηθοποιός, συμβάλλει το ότι δεν έχουν μια δουλειά από τις 9 μέχρι τις 5, σε σχέση με τα περισσότερα ζευγάρια.

“Υπάρχουν στιγμές που είμαστε συνέχεια μαζί και άλλες που δεν βλεπόμαστε καθόλου. Δουλεύω 16 ώρες τη μέρα ή και καμία. Ο Michael κάνει το ίδιο. Έτσι, έχουμε στη διάθεσή μας αρκετό χρόνο που απλά είμαστε οι δυο μας.”


 

Η Catherine, τόνισε επίσης ότι σέβονται πολύ ο ένας το χρόνο του άλλου και διατηρούν το χιούμορ τους, σχολιάζοντας ακόμη και τη διαφορά της ηλικίας τους.

“Ο σύζυγός μου είναι 25 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα. Δεν είναι μυστικό. Όπως σε όλες τις σχέσεις, έτσι και η δική μας, έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Το ζευγάρι πρόσφατα γιόρτασε την 20η επέτειο γάμου του, με την Catherine, να δημοσιεύει ένα πολύ γλυκό βίντεο στα social media της, που περιελάμβανε στιγμές τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ