Μια χιονισμένη Δευτέρα ξημέρωσε και οι celebrities απόλαυσαν το χιόνι με τον δικό τους τρόπο. Ολόκληρη η Αττική έχει ντυθεί στα λευκά και τα χιονισμένα τοπία είναι μαγευτικά.

Διάφοροι celebrities από τον καλλιτεχνικό χώρο ή τον χώρο της τηλεόρασης φόρεσαν τα πιο ζεστά τους ρούχα και αψήφησαν το κρύο για να “παίξουν” με το χιόνι αφού η ομορφιά δεν αφήνει ασυγκίνητους μικρούς και μεγάλους.

Πρώτοι οι παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών δημοσίευσαν εικόνες από τις πρωινές εξορμήσεις τους στο χιόνι είτε μόνοι τους είτε με τα παιδιά τους. Μάλιστα αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να ξεκινήσουν την εκπομπή τους μέσα στο χιονισμένο τοπίο όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά.

Ιδιαίτερα οι γονείς της ελληνικής showbiz όπως η Βάσω Λασκαράκη και η Σίσσυ Χρηστίδου εκμεταλλεύθηκαν το χιονισμένο τοπίο για να μοιραστούν όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους, ενώ άλλοι, λιγότερο θαρραλέοι αποφάσισαν να απολαύσουν την ζεστασιά του σπιτιού τους χαζεύοντας το χιονισμένο τοπίο από το εσωτερικό του σπιτιού τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ