Η σπουδαία ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου μοιράστηκε μια ωραία εικόνα στα social media, η οποία ενθουσίασε τους followers της.

Η τραγουδίστρια λίγο πριν μπει στην τηλεοπτική πραγματικότητα με τη σειρά που “Δάσκαλος” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θέλησε να κοινοποιήσει φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Λίγη ξεκούραση, λίγη βόλτα χωρίς μακιγιάζ και πάμε πάλι».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έλεγε το “ναι”. Την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα αν μπορεί να διαβάσει τρία επεισόδια, γιατί έχω σκεφτεί κάτι. Είδε τον ρόλο, της άρεσε και μου είπε “ναι”», ελιχε αναφέρει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξή του.

«Ξεκίνησε από μία ημέρα που έγραφα το πρώτο επεισόδιο και άκουσα ένα τραγούδι της. Έτσι άρχισα να φτιάχνω εικόνες και μία ηρωίδα μέσα από αυτό το τραγούδι.Μετά σκέφτηκα τι ενδιαφέρον που θα έχει αν αυτή την ηρωίδα την ενσαρκώσει η Χαρούλα Αλεξίου», είχε συμπληρώσει ο δημιουργός.

Οι folllowers της άφησαν τα σχόλιά τους, μεταξύ των οποίων κι εκείνο της Νατάσας Θεοδωρίδου η οποία την αποκάλεσε «αγαπημένη» και της τοποθέτησε μια καρδιά. Ο Θοδωρής Μαραντίνης επίσης τοποθέτησε καρδιές, ενώ η ηθοποιός Κλέλια Ανδριωλάτου έδειξε τον ενθουσιασμό της με ένα emoji και ένα «ναιιιι». Βέβαια, και άλλοι followers εκτός showbiz έσπευσαν να τη συγχαρούν, με μια διαδικτυακή ακολουθο να επισημαίνει: «Δε χρειάζεστε μακιγιάζ, βαμμένη ή άβαφτη μια θεότητα παραμείνει θεότητα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ