Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τον γιο τους, Χρήστο, ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Ιούλιο του 2020. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και φροντίζουν να είναι πάντα δίπλα στον μονάκριβο γιο τους.

Η Ανίτα Μπραντ κοινοποίησε μια πραγματικά όμορφη φωτογραφία, όπου ο Χάρης Χριστόπουλος έχει τον γιο του στους ώμους του. Ο δημοφιλής φωτογράφος σε βραδινή βόλτα, ενώ ο γιος του έχει μεγαλώσει αρκετά και η μητέρα του τον έχει ντύσει με υπέροχο στυλ.

Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ: Ο γιος τους μεγάλωσε και είναι τόσο γλυκός

«Η πιο πολύτιμες στιγμές μας είναι εκείνες που περνάμε και οι τρεις μαζί. Εσείς πώς καταφέρνετε να περνάτε χρόνο με τους αγαπημένους σας σε αυτό τον κόσμο και την καθημερινότητα που όλοι τρέχουμε από το πρωί ως το βράδυ;», έγραψε η Ανίτα Μπραντ.

Ο Χάρης Χριστόπουλος λατρεύει τον Χρήστο, και ο ίδιος είχε αναφέρει: «Νόμιζα ότι έχω ζήσει τα πάντα. Πίστευα ότι έχω αγαπήσει. Και έρχεσαι ΕΣΥ, και με κάνεις να νιώθω σαν παιδάκι πιο μικρο από εσένα. Μου τα μαθαίνεις όλα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Σε ευχαριστώ άγγελέ μου. Μέχρι την τελευταία μου πνοή θα είμαι η σκιά σου».

Χάρης Χριστόπουλος: Φωτογραφίζει την Ανίτα Μπραντ με τον γιο τους στο high tech γραφείο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ