Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Χριστόπουλος. Ο γνωστός φωτογράφος, λοιπόν, μίλησε για την έλευση του γιου του, τη σχέση του με την Αννίτα Μπραντ αλλά και την αποστασιοποίησή του από τη μικρή οθόνη.

«Είμαι γενικώς λίγο χύμα. Λατρεύω την ελευθερία τη ζωή και τη φύση», είπε για αρχή ο Χάρης Χριστόπουλος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα χρόνια που υπηρετούσε πιο έντονα τη μόδα, αποκαλύπτοντας: «Παλαιότερα ήμουν πιο στυλάτος. Έχω δύο δωμάτια γεμάτα με τη γκαρνταρόμπα μου. Έχω 634 γραβάτες και 128 παπιγιόν».

Ακόμη, δήλωσε και τι είναι αυτό που προβληματίζει τη σύζυγό του, λέγοντας: «Είμαι λίγο γρήγορος και αγχώνεται πάρα πολύ», ενώ παράλληλα είπε ότι δεν θεωρούσε ότι θα παντρευτεί ποτέ, αλλά ότι θα τελειώσει τη ζωή του ως εργένης. Ο Χάρης Χριστόπουλος, όμως, έχει αποκτήσει και έναν γιο. Έτσι, λοιπόν, ο ίδιος ανέφερε και τι είναι αυτό που κάνουν από όταν ο μικρός ήταν 4,5 μηνών: «Τον έχω σε ειδικό κάθισμα και πηγαίνουμε ποδηλατάδα 3 ώρες το πρωί και 1 ώρα το απόγευμα και ο μικρός τρελαίνεται. Έχει αλλάξει τη ζωή μου μοναδικά. Είναι ο απόλυτος έρωτας. Μπορώ να μιλάω γι’ αυτόν ώρες και να γελάω αλλά και να κλαίω ταυτόχρονα. Τον φωτογραφίζω 50 με 60 φορές την ημέρα».

Τέλος, ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε και για την τηλεόραση, αποκαλύπτοντας ότι παρόλο που είχε αρκετές προτάσεις, αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί τη φετινή σεζόν και να αφοσιωθεί στον γιο του.

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ