Χάρης Βαρθακούρης: Μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία στο «Σου Κου Family» και το «Big Brother»

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία όταν βρέθηκε στο τιμόνι των εκπομπών «Σου Κου Family» και «Big Brother».

Ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων: 

«Οι αναμνήσεις μου από τα τρία χρόνια που ασχολήθηκα με την τηλεόραση – παρόλο που μου έδωσε ψωμί την περίοδο της πανδημίας που το τραγούδι είχε “πεθάνει”. Αν με ρωτούσες αν θα άφηνα ποτέ το τραγούδι για την τηλεόραση, απαντάω “ποτέ”. Έκανα τηλεόραση από ανάγκη και μετά ήρθαν οι προτάσεις. Δεν είχα ποτέ το ψώνιο της τηλεόρασης.»

Χάρης Βαρθακούρης: Μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία στο «Σου Κου Family» και το «Big Brother»
Χάρης Βαρθακούρης: Μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία στο «Σου Κου Family» και το «Big Brother»

Σε ερώτηση για το «Big Brother», είπε:

«Με είχαν δει στο ριάλιτι που ήμουν με την σύζυγό μου και ήμουν ο εαυτός μου, ενώ με ήθελαν για πρότζεκτ που ουσιαστικά δεν ήθελαν να είμαι ο εαυτός μου. Απαγορεύεται να δείξεις αν έχεις χιούμορ, είναι ένα σενάριο όλο αυτό. Αναφέρομαι στο Big Brother. Απεδείχθη λάθος κίνησή μου. 

Έκανα κάτι που ήταν πολύ μακριά από εμένα και μόλις το έκανα συνειδητοποίησα, πάρα πολύ γρήγορα, στην δεύτερη εκπομπή κιόλας, “πού έμπλεξα;”.

 Θέλω όταν στην ίδια πρόταση υπάρχει το όνομά μου με κάτι άλλο, θέλω να είναι έντιμο, αξιοπρεπές και το αξιοπρεπές για εμένα είναι πολύ καλό. Έκανα ό, τι περνούσα από το χέρι μου για να βγει αυτό αναίμακτα και να τελειώσει. Η Αντελίνα είναι βράχος σε ό,τι κάνει και στηρίζει μέχρι τέλους».

Για το «Σου Κου Family» είπε: 

«Επειδή τραγουδούσα κιόλας στην εκπομπή που έκανα ένιωθα ότι δικαιολογώ την παρουσία μου. Δεν βλέπω τηλεόραση, βλέπω μόνο YouTube, σειρές και αθλητικά. Άρα όταν δεν έχω παρακολουθήσει αυτά που πρέπει να σχολιάσω, δεν έχω τι να πω γιατί δεν τα έχω δει, αδιαφορώ. Δεν μπορώ να τα δω, άρα καθόμουν και έλεγα στον εαυτό μου να κάνει υπομονή.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ