Η Christina Aguilera λήγει επιτέλους την κόντρα με την φίλη της Britney Spears με αφορμή μια πρόσφατη συνέντευξή της.

Δύο μήνες μετά την άρνησή της να μιλήσει για το τέλος της αμφιλεγόμενης κηδεμονίας της Spears κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο κόκκινο χαλί που είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη οργής από την πλευρά της Spears, η Christina Aguilera εξέφρασε την υποστήριξή της στην πρώην ποπ αντίπαλό της σε μια νέα συνέντευξη.

Christina Aguilera

«Θα ήθελα πολύ να μιλήσω με την Spears», είπε η 41χρονη τραγουδίστρια στην μεγάλη προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης, Enrique Santos, ενώ προωθούσε το νέο της ισπανικό EP, «La Fuerza». «Θα ήμουν πάντα ανοιχτή σε αυτό. Είναι ένα θέμα που θέλω οπωσδήποτε να το προσέξω γιατί δεν θέλω ποτέ να μιλήσω άκομψα για κάποιον που τρέφω τόσο πολύ σεβασμό και θαυμασμό», πρόσθεσε.

Η Aguilera συνέχισε λέγοντας ότι είναι «χαρούμενη» που η Spears απελευθερώθηκε τον Νοέμβριο από την περιοριστική νομική ρύθμιση που έλεγχε τις προσωπικές, ιατρικές και οικονομικές της υποθέσεις από τον Φεβρουάριο του 2008.

«Θα πω απλώς αυτό που νιώθω άνετα να λέω, όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν: ότι δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη για εκείνη», συνέχισε. «Κάθε γυναίκα αξίζει να αισθάνεται δυνατή και να διατηρεί τη δύναμη για τον εαυτό της, όπως κρίνει σκόπιμο». Η Aguilera αναγνώρισε επίσης ότι αυτή και η Spears μοιράζονται μια μοναδική προοπτική, καθώς και οι δύο έγιναν αστέρια κατά τη διάρκεια της τρέλας της εφηβικής ποπ στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

«Το να μεγαλώνεις σε αυτήν την δουλειά μπορεί να είναι τρελό, οπότε αν κάποιος το καταλάβει και καταλάβει τι σημαίνει αυτό εκείνη τη στιγμή… Σίγουρα θα είμαστε εκείνη και εγώ», είπε, προσθέτοντας ότι «θα είναι πάντα εκεί» για την Spears, εάν η τελευταία θελήσει να δεχτεί το χέρι συμφιλίωσής της.

«Μου αρέσει να μπορώ να συνδέομαι έτσι με άλλες γυναίκες», εξήγησε. «Είναι πολύ σημαντικό τώρα περισσότερο από ποτέ, τώρα που έχουμε την ικανότητα να συνδεόμαστε, να νιώθουμε πάντα ενωμένοι».

Παρακολουθήστε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ CHRISTINA AGUILERA, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ