Στα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε ένα βίντεο που είχαν ανεβάσει ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα που έδειχναν τις κορούλες τους, Αριάνα και Φιλίππα, 20 μηνών, να έχουν ανέβει στον κινούμενο διάδρομο του αεροδρομίου, κατά την παραλαβή των βαλιτσών, αναφέρθηκε η Χριστίνα Μπόμπα σε δηλώσεις της στο Super Kατερίνα.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος τους καθώς κάτι τέτοιο απαγορευόταν να γίνει και αποκάλυψε το λόγο που κατέβασε το βίντεο.

Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε ένα λάθος! Άνθρωποι είμαστε»

«Όπως έχω πει πολλές φορές δεν ακούω τα σχόλια. Το συγκεκριμένο, επειδή μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια: “εκεί, εκεί, εκεί”. Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και όταν αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα, γιατί θεώρησα ότι αφού απαγορεύεται, για κάποιο λόγο απαγορεύεται. Άρα καλό είναι να μην επηρεάσω κόσμο να το κάνει», απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ