Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης λατρεύουν την Αριάνα και τη Φιλίππα. Οι κόρες τους είνια η πηγή χαρά τους και το ζευγάρι χαίρεται την κάθε μέρα μαζί τους.

H Χριστίνα μοιράστηκε ένα υπέροχο βίντεο από το σπίτι τους, όπου μια από τις δύο κορούλες της χορεύει και τραγουδά. «Στην αρχή νόμιζα ότι είμαι αγορομάνα. Τώρα λατρεύω που είμαι μαμά δύο κοριτσιών», είχε αναφέρει στη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO!

Η Χριστίνα Μπόμπα βιντεοσκόπησε την κορούλα της, Φιλίππα, και σημείωσε με χιούμορ: «Έχουμε μεγάλο ρεπερτόριο όμως».

Η Χριστίνα ειχε επίσης αποκαλύψει στο HELLO! ότι θα ήθελε ένα ακόμα παιδάκι, λέγοντας: «Θα ήθελα πολύ να έχω ένα μωρό ακόμα». Η Χριστίνα Μπόμπα είχε επίσης αναφερθεί και στην απόφασή της να επικοινωνήσει το γεγονός ότι έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση, λέγοντας στον Σάββα Μπίτζα ότι ποιο ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι.

«Πιο απαιτητικό ήταν το πριν, όταν δεν ερχόταν η εγκυμοσύνη και δεν ξέραμε γιατί. Περνούσαν οι μήνες και δεν γινόταν τίποτα. Αυτό ήταν το δύσκολο. Με την εξωσωματική τα καταφέραμε με την πρώτη προσπάθεια. Όταν έρχονται τα παιδιά, όμως, νιώθεις τέτοια χαρά και πληρότητα που δεν θυμάσαι τίποτα από το διάστημα που προσπαθούσες χωρίς αποτέλεσμα».

H Χριστίνα Μπόμπα μάς δείχνει έναν έξυπνο τρόπο για να τρώνε τα παιδιά μας φρούτα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ