Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης τον Μάιο του 2023 ξεκίνησαν την ανακαίνιση της μονοκατοικίας τους στην Αθήνα.

Ήταν μια “εκκρεμότητα” που έπρεπε να τακτοποιηθεί μετά την έλευση στη ζωή τους των δίδυμων κοριτσιών τους.

Από τότε μένουν σε διάφορα σπίτια. Και καθώς η μετεγκατάσταση έγινε καλοκαίρι επέλεξαν το νησί της Αντίπαρου για να περάσουν εκεί τους πρώτους τέσσερις μήνες, μεταφέροντας μας ονειρικές εικόνες από το νησί αλλά και τις οικογενειακές τους στιγμές με τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είχαν γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους στην Αντίπαρο, όπου διέμεναν για μήνες μέχρι το σπίτι τους στην Αθήνα να ανακαινιστεί.
Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είχαν γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους στην Αντίπαρο, όπου διέμεναν για μήνες μέχρι το σπίτι τους στην Αθήνα να ανακαινιστεί. Photo: Instagram/chrismpo

Κατά καιρούς η Χριστίνα και ο Σάκης μάς έδειχναν εικόνες από την ανακαίνιση στην Αθήνα και πως αυτή εξελίσσεται.

Η Χριστίνα Μπόμπα στο νέο της σπίτι.
Η Χριστίνα Μπόμπα στο νέο της σπίτι. Photo: Instagram/chrismpo

Ωστόσο, πριν από λίγες εβδομάδες η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι, μία υπέροχη μονοκατοικία.

Και ενώ στα stories τους μάς έδωσαν κάποιες εικόνες από τη διαδικασία της μετακόμισης, άφησαν τα πάντα στη μέση για να βρεθούν για λίγες μέρες στην Γερμανία.

Με την επιστροφή τους η διαδικασία της μετεγκατάστασης τους συνεχίστηκε, όμως σήμερα αναγκάστηκαν να βάλουν ένα φρένο καθώς η Χριστίνα Μπόμπα είναι με πυρετό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχασε την ευκαιρία και φωτογράφισε την αγαπημένη του τυλιγμένη με ένα πάπλωμα καθισμένη σε μία υπέροχη, οβάλ, λευκή πολυθρόνα στο νέο τους σαλόνι.

Και καθώς πίσω φαίνονται ακόμα οι κούτες της μετακόμισης δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε το φωτεινό δωμάτιο, με το ξύλινο πάτωμα και την εσωτερική σκάλα με τη γυάλινη κουπαστή.  

Ανυπομονούμε να δούμε το σπίτι τελειωμένο. Μέχρι τότε δείτε τη φωτογραφία με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τρολάρει τη Χριστίνα Μπόμπα, αλλά εμείς έχουμε μάτια μόνο για το υπέροχο νέο τους σαλόνι.
Ο Σάκης Τανιμανίδης τρολάρει τη Χριστίνα Μπόμπα, αλλά εμείς έχουμε μάτια μόνο για το υπέροχο νέο τους σαλόνι. Photo: Instagram/chrismpo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ