Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από ένα διάλειμμα που έκανε το φετινό καλοκαίρι. Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε για αυτή την απόφαση να «απέχει» αλλά και τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

«Απείχα από τα social media γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη. Είχα βάλει πάρα πολλά στη λίστα των πράγματων που έχω να κάνω. Σε συνδυασμό με το ότι τώρα έχω και τη μητρότητα, που για μένα ειναι η πιο σημαντική προτεραιότητα.

Και λίγο ότι ανακαινίζαμε το σπίτι μας και μετακομίζαμε συνέχεια, έφτασα σε ένα σημείο που κουράστηκα πάρα πολύ. Για αυτό ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω και να επανέλθω πιο δημιουργική. Είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα χρειαζόμουν έναν μήνα για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Τελικά χρειάστηκα ενάμιση» είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Όσον αφορά στις φήμες περί εγκυμοσύνης, η Χριστίνα Μπόμπα σχολίασε: «Δε ξέρω αν οι ερωτήσεις για το αν είμαι έγκυος έρχονται με το ότι πήρα κιλά. 4 κιλά πήρα, αλλά είχα 6 από την εγκυμοσύνη. Οπότε είμαι συν 10. Εμένα δεν με ενοχλεί η ερώτηση, είμαι ανοιχτό βιβλία, τα απαντάω όλα. Αλλά θεωρώ πως ειναι μια λάθος ερώτηση να την κάνεις σε μια γυναίκα, γιατί δε ξέρεις τι μπορεί να περνάει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ