Η αγάπη τους για τα ταξίδια είναι ένα από τους λόγους που έκαναν το δεσμό του ακόμα και πιο ισχυρό. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αγαπούν να επισκέπτονται νέα μέρη και να αποκτούν νέες εμπειρίες.

Σε Ελλάδα ή εξωτερικό για το ζευγάρι το ταξίδι είναι τρόπος ζωής. Άλλωστε ο Σάκης Τανιμανίδης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό με την ταξιδιωτική εκπομπή World Party.

Και μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα αυτή είναι μια αξία, της εξερεύνησης, με την οποία μεγαλώνουν τα παιδιά τους, τα δίδυμα κορίτσια τους, Αριάνα και Φιλίππα, με τα οποία ταξίδεψαν την περίοδο των Χριστουγέννων στο Ντουμπάι.

Χριστίνα Μπόμπα- Σάκης Τανιμανίδης με τα παιδιά του τα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι
Χριστίνα Μπόμπα- Σάκης Τανιμανίδης με τα παιδιά του τα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι. Photo: Instagram/chrismpo

Την ίδια στιγμή το νέο σπίτι τους στην Αθήνα, μία υπέροχη μονοκατοικία, είναι έτοιμο, μετά από πολύμηνη διαδικασία ανακαίνισης.

Μάλιστα, η μακρά περίοδος εργασιών ήταν και ο λόγος που η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έμενα σε διάφορα σπίτια, μέχρι το δικό τους να είναι έτοιμο. Και καθώς η μετεγκατάσταση έγινε καλοκαίρι επέλεξαν το νησί της Αντίπαρου για να περάσουν εκεί τους πρώτους τέσσερις μήνες, μεταφέροντας μας ονειρικές εικόνες από το νησί.

Χριστίνα Μπόμπα- Σάκης Τανιμανίδης το νέο τους σπίτι είναι έτοιμο
Χριστίνα Μπόμπα– Σάκης Τανιμανίδης το νέο τους σπίτι είναι έτοιμο. Photo: Instagram/chrismpo

Κι ενώ όλα είναι έτοιμα, όπως η Χριστίνα Μπόμπα μάς ενημέρωσε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και η μετακόμιση έχει ξεκινήσει, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη άφησαν τα πάντα στη μέση για ένα ταξίδι στη Γερμανία.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί η φύση του ταξιδιού τους, ωστόσο σήμερα το πρωί, 18/2, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε στα insta story της δύο φωτογραφίες με τον Σάκη με παραδοσιακές βαυαρικές στολές. Είναι μια παράδοση που συνηθίζεται στην Γερμανία, κατά τη διάρκεια του Oktoberfest. Όμως το περίφημο φεστιβάλ  λαμβάνει χώρα τον Οκτώβριο, γεγονός που επισημαίνει και η Χριστίνα, επισημαίνοντας πως μαζί με τον Σάκη ήταν καλεσμένοι σε ένα αλά Oktoberfest γλέντι. Έτσι, «Το πήραμε πολύ σοβαρά», γράφει η Χριστίνα παρουσιάζοντας δυο φωτογραφίες τους με τις παραδοσιακές στολές.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Χριστίνα Μπόμπα με παραδοσιακή βαυβαρική στολή
Η Χριστίνα Μπόμπα με παραδοσιακή βαυβαρική στολή. Photo: Instagram/chrismpo
Χριστίνα Μπόμπα- Σάκης Τανιμανίδης στη Γερμανία
Χριστίνα Μπόμπα- Σάκης Τανιμανίδης στη Γερμανία. Photo: Instagram/chrismpo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ