Στις 13/6 η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης βάφτισαν την τετράχερονη Έιντα με νονά της Σίσσυ Χρηστίδου. Μέσα από το instagram, η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψες τον λόγο για τον οποίο η κόρη της δεν πήρε χριστιανικό όνομα, απαντώντας σε Q&A.

Η μικρή ονομάστηκε Ada Abigail. «Έχω άπειρες ερωτήσεις για το όνομα. Από ότι έχω καταλάβει, ονοματοδοσία κάνει το κράτος και η εκκλησία δίνει την ευχή. Παρόλα αυτά ο παπάς δεν είχε πρόβλημα και η Έιντα ήρθε ήδη από την Ουγκάντα γραμμένη με αυτά τα ονόματα» ανέφερε η Χριστίνα Κοντοβά.

Χριστίνα Κοντοβά

«Abigail είναι το πρώτο της όνομα, αυτό που είχε όταν συναντηθήκαμε και Ada ειναι οικογενειακό όνομα (της γιαγιάς του Τζώνη Καλημέρη που ήταν Αγγλίδα). Χρησιμοποιούμε και τα δύο ονόματα, αλλά κυρίως το Ada», απάντησε σε άλλο σημείο.

Παράλληλα, η Χριστίνα Κοντοβά απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις, που αφορούσαν την καθημερινότητά τους, τη σχέση τους, ενώ ακόμα ξεκαθάρισε ότι θα φροντίσει να έχει η κόρη της επαφή με τον τόπο καταγωγής της, την Ουγκάντα. Η μικρή μπήκε κανονικά στην κολυμπήθρα, και όπως επισήμανε η μητέρα της το ευχαριστήθηκε πολύ. Ακόμα, η σχεδιάστρια μόδας ρωτήθηκε αν επιθυμεί να υιοθετήσει κι άλλο παιδάκι και απάντησε με ειλικρίνεια, λέγοντας: «Αφήνω ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αλλά αυτή τη στιγμή ζω αυτό που βλέπετε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ