Στο Μουσείο της Ακρόπολης βρέθηκαν η Χριστίνα Κοντοβά και η Ada, και η μικρούλα έδειχνε εντυπωσιασμένη με τα μνημεία και τις Καρυάτιδες.

Η μητέρα της φρόντισε να επισκεφτούν το εμβληματικό μουσείο και η κόρη της να έρθει ακόμα περισσότερο σε επαφή με την Ελλάδα, τον πολιτισμό μας και την κουλτούρα των αρχαίων προγόνων μας. Μάλιστα, σε μια από τις λήψεις που μοιράστηκε η σχεδιάστρια μόδας φαίνεται να δείχνει την κενή θέση της Καρυάτιδας, η οποία δεν εκτίθεται στο Μουσείο της Ακρόπολης αλλά στο βρετανικό μουσείο, αφού ο Έλγιν την πήρε μαζί του, και να εξηγεί στην κόρη της την ιστορία.

Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση. Κάνουν πράγματα που τις ευχαριστούν, απολαμβάνουν παιχνίδια και εξορμήσεις σε μέρη της Ελλάδας και η Ada είναι προσαρμοσμένη όμορφα στο ελληνικό περιβάλλον.

Ο Τζώνη Καλημέρης στηρίζει έμπρακτα την απόφαση της συντρόφου του, ενώ μάλιστα έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για την απόφασή της να υιοθετήσει το γλυκύτατο κοριτσάκι από την Ουγκάντα!

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή και το λέω εγώ που έχω μείνει δυο φορές έγκυος και οι δύο εγκυμοσύνες δεν έχουν πετύχει. Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί στην Ουγκάντα, περνάς από εξετάσεις, επιτροπές. Εγώ έμεινα εκεί 13 μήνες αλλά αυτό θεωρείται και γρήγορο», ανέφερε πρόσφατα η Χριστίνα Κοντοβά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ