Η Χριστίνα Κοντοβά και η Ada επισκέφτηκαν τη Σίσσυ Χρηστίδου και η σχεδιάστρια μόδας κοινοποίησε το όμορφο και ιδιαίτερο δώρο που έλαβε η μικρούλα από τη νονά της.

Η Ada δείχνει να έχει προσαρμοστεί αρκετά στη νέα της καθημερινότητα, καθώς η μητέρας της και ο Τζώνη Καλημέρης φροντίζουν στο έπακρον γι’ αυτό. Αρωγός, όμως, στην εξοικείωση της μικρούλας με τα νέα δεδομένα στη ζωή της, μετά και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας της, είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.

Κοντοβά

Μάλιστα, η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε φροντίσει να περάσει χρόνο με την Χριστίνα Κοντοβά και την οικογένειά της στην εξόρμηση που είχαν πραγματοποιήσει στο Νυμφαίο. Με ένα insta story, λοιπόν, η μητέρα της Ada μας έδειξε την κούκλα που δώρισε η Σίσσυ Χρηστίδου στην Ada.

Η κούκλα μοιάζει θα λέγαμε με την Ada και η μητέρα της θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της! «Ευχαριστώ τον Θεό που είχα καθαρό μυαλό και έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να ζήσει αυτή την εμπειρία. Είναι μία εμπειρία που σου δίνει όραμα. Στις δύσκολες στιγμές παίρνω δύναμη από τις γυναίκες που έχω γύρω μου και από τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Νιώθω γεμάτη», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις η Χριστίνα Κοντοβά.

Ο Τζώνη Καλημέρης έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για τη σύντροφό του, λέγοντας στο “Πρωινό”: «Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της».

Κοντοβά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ