«Προσγειωνόμαστε στο αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο, την Ουγκάντα», ήταν το πρώτο μήνυμα που έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά στο Instagram πριν από λίγες ημέρες γνωστοποιώντας ότι βρίσκεται εκεί από όπου υιοθέτησε την κόρη της Ada.

Έκτοτε, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψή τους σε μία περιοχή με μεγάλη συναισθηματική αξία για την ίδια και τη μικρή της.

Χριστίνα Κοντοβά
Η Χριστίνα Κοντοβά σε στιγμιότυπο από το ταξίδι τους

Η σχεδιάστρια και η Ada επισκέφθηκαν οικοτροφεία, σχολεία,  με την πρώτη να γράφει μεταξύ άλλων: «Αυτά τα χαμόγελα…. Το @happytimes_childcare είναι το δεύτερο home που επισκεφτήκαμε . Εδώ υπάρχει και οικοτροφείο και σχολείο για τα παιδιά της περιοχής. Και όλα αυτά συντηρούνται απο δωρεές».

Χριστίνα Κοντοβά
Η κόρη της Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά θα θυμάται για πάντα με αγάπη την εποχή όπου έμενε εκεί, βιώνοντας το ταξίδι της υιοθεσίας.

Χριστίνα Κοντοβά
Αγκαλιές και όμορφες στιγμές με ντόπιους για τη Χριστίνα Κοντοβά

«Από το πρώτο μου ταξίδι στην Αφρική ένιωσα μια σύνδεση. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Τα προηγούμενα χρόνια έλεγα ότι δεν ήθελα να κάνω παιδί και ότι είμαι μια χαρά. Η ανάγκη μου όμως για υιοθεσία γεννήθηκε εκεί.

Χριστίνα Κοντοβά
Η Χριστίνα Κοντοβά δεν σταματά τις αναρτήσεις από το ταξίδι τους

Έλεγα δηλαδή ότι “εγώ θέλω να έχω ένα παιδί από εδώ”. Ήταν πολλές οι στιγμές που λύγισα και νομίζω ότι οι πιο δύσκολες στιγμές που έχω ζήσει μέχρι τώρα ήταν εκεί. Θέλω να πω όμως ότι ποτέ δεν λύγισα για τον σκοπό μου», δήλωσε πρόσφατα.

Χριστίνα Κοντοβά
Η σχεδιάστρια θέλει η Ada να έχει επαφή με τις ρίζες της

«Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό η σκέψη, “τι δουλειά έχω εγώ τώρα εδώ”. Ήταν όμως πολλές οι φορές, ειδικά και προς το τέλος της διαδικασίας της υιοθεσίας, που νόμιζα πραγματικά ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση μου. Νομίζω πως αν δεν είχα τον Τζώνη στη ζωή μου εκείνη την εποχή δεν θα ήταν το ίδιο. Μάλιστα, δεν το έχω πει ποτέ αλλά ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά με στήριξε ψυχολογικά κυρίως και μου στήριξε αυτό το όνειρο. Είναι ίσως ο πρώτος άνθρωπος που του είχα πει ότι είχα αυτή τη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου, από την αρχή της γνωριμίας μας. Μου είχε πει “πάμε μαζί και θα είμαι εδώ”. Και ήταν εκεί και είναι μέχρι και σήμερα που μιλάμε ο μπαμπάς της», έχει επίσης πει η Χριστίνα Κοντοβά.

Χριστίνα Κοντοβά
Μαμά και κόρη σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ