Ένα όμορφο στιγμιότυπο από τη βόλτα της με την κορούλα της Ada κοινοποίησε η Χριστίνα Κοντοβά και κατάφερε να μας κάνει να ξεχαστούμε λιγάκι από τη δυσμενή επικαιρότητα των ημερών. Η δημοφιλής σχεδιάστρια μόδας και η μικρή βρέθηκαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και απόλαυσαν την ηλιόλουστη ημέρα, ενώ η Ada έδειχνε να περνά υπέροχα.

Η μητέρα της φροντίζει να την ψυχαγωγεί και να της χαρίζει ωραίες στιγμές κι έτσι οι δυο τους επιδόθηκαν στο παιχνίδι! Η Ada έκανε κούνια και η μανούλα της τη βιντεοσκόπησε! «Από τη στιγμή που έγινα μητέρα απέκτησα πολλές φοβίες. Δεν έχει διαφορά στο τέλος. Ένας γονιός που υιοθετεί και ένας που κάνει βιολογικά παιδιά περνούν τις ίδιες ανησυχίες», είχε αναφέρει πρόσφατα η ίδια!

Η Χριστίνα Κοντοβά πριν λίγο διάστημα είχε βρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, και είχε απαθανατίσει στιγμιότυπα στη φύση, ενώ η κόρη της ήταν ξανά πρωταγωνίστρια. Στο πλευρό της, ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος φροντίζει να ψυχαγωγεί επίσης τη μικρούλα, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για τη σύντροφό του, λέγοντας: «Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ