Η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία ως γνωστόν ζει στην Ουγκάντα πλέον, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία υιοθεσίας της μηκρής Ada, μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες και στιγμιότυπα από την ζωή της στην αφρικανική χώρα.

Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά και η ζωή της στην Ουγκάντα

Οι εικόνες και οι εντυπώσεις που μας μεταφέρει η σχεδιάστρια είναι γεμάτες χρώματα, παραδόσεις της χώρας που ζει αλλά και ευτυχία, καθώς είναι ολοφάνερο πως λατρεύει το κοριτσάκι της. Οι δυο τους κάνουν ότι κάνουν σχεδόν όλοι οι γονείς του πλανήτη με τα παιδιά τους, πάνε βόλτες στην παιδική χαρά. Αλλά είναι σίγουρο πως για την Χριστίνα Κοντοβά είναι η πιο ξεχωριστή εμπειρία το να πηγαίνει την κορούλα της στις κούνιες και να χαίρεται με την χαρά της. “Συχνάζω σε παιδικές χαρές και είμαι καλά!” έγραψε με χιούμορ σε πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram. ενώ από το χαμόγελό της είναι ολοφάνερο πόσο ευτυχισμένη είναι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Kontova (@ckontova)

Η άλλη προσφιλής της δραστηριότητα είναι να πηγαίνει στη λαϊκή αγορά της Καμπάλα, όπως έκανε πριν λίγες μέρες και μας μετέφερε μέσω Instagram εικόνες και εντυπώσεις

https://www.instagram.com/p/COumymurq_c/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε περισσότερα

Χριστίνα Κοντοβά: Η καθημερινότητά της στην Ουγκάντα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!