Λίγο πριν αρχίσει η μετάδοση των επεισοδίων της δεύτερης σεζόν του «Maestro» o Χριστόφορος Παπακαλιάτης μέσω Instagram ενημερώνει πως θα υπάρξει και τρίτο- και τελευταίο μέρος.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειρά δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι η παραγωγή βρίσκεται και πάλι σε εξέλιξη, ενώ ανακοίνωσε την είσοδο ενός ακόμα ηθοποιού στη σειρά.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Γεωργιάδη, τον οποίο απολαμβάνει το τηλεοπτικό κοινό στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας». Δεν έχει γίνει ωστόσο, ακόμα γνωστός ο ρόλος που θα υποδυθεί.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρει: «Ημέρα 77η; Ή ημέρα 1η; Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα ξεκινήσαμε πάλι γύρισμα για το τρίτο και τελευταίο μέρος του Maestro (in Blue)..Αυτή τη φορά με ένα νέο έξτρα μέλος στο cast μας, αλλά και τον Δημήτρη Γεωργιάση στο Ωδείο Αθηνών».

Παράλληλα στα insta stories του δημοσιεύει δύο ακόμα εικόνες. Η μία με τους αγαπημένους του συνεργάτες, Κλέλια Ανδριoλάτου και Δημήτρη Κίτσο και μία με το μωρό της σειράς, καρπός του τηλεοπτικού έρωτα με την Στεφανία Γουλιώτη (Αλεξάνδρα).

Δείτε τις αναρτήσεις:

Δημήτρης Κίτσος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κλέλια Ανδριολάτου στα γυρίσματα του τρίτου και τελευταίου μέρους του «Maestro»
Δημήτρης Κίτσος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κλέλια Ανδριολάτου στα γυρίσματα του τρίτου και τελευταίου μέρους του «Maestro».
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει πρόβα με το "γιό του".
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει πρόβα με το “γιό του”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ