Χριστόφορος Παπακαλιάτης για «Maestro»: «Δεν μπορώ να γράψω χωρίς να μιλήσω για ό,τι συμβαίνει γύρω μου»

Σήμερα το βράδυ θα προβληθεί στο MEGA to 3o επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του «Maestro» και παρά τα spoilers λόγω της ύπαρξης της σειράς στο Netflix, η αναμονή του κοινού είναι μεγάλη.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για «Maestro»: «Δεν μπορώ να γράψω χωρίς να μιλήσω για ό,τι συμβαίνει γύρω μου»

Όπως παραδέχτηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξή του στο ABC News: «Να σας πω την αλήθεια, δεν ήξερα ότι θα ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία».

Η σειρά αποτέλεσε την πρώτη ελληνική παραγωγή μικρής οθόνης που κατάφερε να διεκδικήσει μια θέση στην πλατφόρμα του Netflix σημειώνοντας παράλληλα τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο κοινό.

«Πρώτα απ’ όλα», τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, «πιστεύω ότι οι θεατές μπορούσαν να συνδεθούν με τους χαρακτήρες, να δουν τους εαυτούς τους μέσα σε αυτούς. Οπότε αρχικά οι χαρακτήρες, η ιστορία, η φωτογραφία – έχουμε έναν καταπληκτικό διευθυντή φωτογραφίας- και η μουσική {…}.Η μουσική είναι ένα τεράστιο κομμάτι της δημιουργίας αυτής γιατί κατά την άποψή μου η μουσική είναι σαν ένας ξεχωριστός χαρακτήρας στη σειρά».

Για το κοινωνικό κομμάτι της σειράς και τα θέματα που πραγματεύεται, ο δημιουργός υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να γράψω χωρίς να μιλήσω για ό,τι συμβαίνει γύρω μου. Αυτή είναι μια ιστορία αγάπης, αλλά αφορά επίσης κοινωνικά ζητήματα, κάτι που κάνει την ιστορία τόσο σχετική και τους χαρακτήρες τόσο συγγενείς».

Ως προς το ποια από τις δουλειές που κάνει, είναι πιο «κοντά στην καρδιά του», ο ίδιος απάντησε πως «όσο περνάει ο καιρός πιστεύω πως η συγγραφή και η σκηνοθεσία είναι τα δύο πράγματα στα οποία αισθάνομαι πιο κοντά, πιο ελεύθερος, πιο ο εαυτός μου».

Τέλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιβεβαίωσε πως σκοπεύει να γυρίσει στον κινηματογράφο: «Όταν τελειώσει πλέον η παραγωγή του «Maestro», το επόμενό μου project θα είναι πιθανότατα μια ταινία. Θα λάβει χώρα στην Ελλάδα, αλλά θα γυριστεί στην αγγλική γλώσσα».

@abcnewslive ABC News’ Alexis Christoforous sat down with “Maestro in Blue” Director Christopher Papakaliatis for a sneak peak at season two — the show is one of the most watched foreign language shows on Netflix. #netflix #bingewatching #tvshows #maestroinblue #mykonos #athens ♬ original sound – ABC News Live

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO 2Η ΣΕΖΟΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ