Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο λόγος για τον οποίον δεν ακολουθεί την παρέα του «Maestro» στις εξόδους

H εκπομπή MEGA stories βρέθηκε στα παρασκήνια της δεύτερης σεζόν του Maestro και μίλησε με τον δημιουργό της σειράς, ο οποίος μας ξενάγησε στους Παξούς, για την εμπειρία των γυρισμάτων και τη μεγάλη επιτυχία που έχει αναγνωρίσει διεθνώς η σειρά.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο λόγος για τον οποίον δεν ακολουθεί την παρέα του «Maestro» στις εξόδους

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε εξ αρχής: «Θα σου πω από τη δική μου πλευρά. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη φορά τα γυρίσματα στους Παξούς θα τα απολαύσω περισσότερο από την πρώτη. Και επειδή δεν έχω να γράψω τα επόμενα επεισόδια, τα έχω γράψει όλα, θέλω να το ζήσω κι εγώ σαν Χριστόφορος, να περάσω καλά με όλους».

Στη συνέχεια, ο δημιουργός αποκάλυψε πως δεν ακολουθεί τους συντελεστές στις βραδινές εξόδους τους, εξηγώντας: «Δεν ακολουθώ την παρέα στις εξόδους πολύ-πολύ, είμαι λίγο το σπασικλάκι. Όταν τελειώνει το γύρισμα, θέλω να γυρίσω σπίτι για να μελετήσω για την επόμενη μέρα, να πάω στο γύρισμα τελείως διαβασμένος. Τα Σαββατοκύριακα κυρίως κοιμάμαι, γιατί όλη τη βδομάδα είμαστε στην τσίτα και θέλω να ξεκουραστώ. Είμαι γύρισμα, μοντάζ, παράδοση επεισοδίων, γράψιμο, γύρισμα και ξανά μοντάζ».

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλα λειτουργούν συμπληρωματικά και στο Maestro ήταν μία πολύ ωραία στιγμή, γιατί όλα άρχισαν να συμπληρώνουν το ένα το άλλο πολύ γλυκά. Είμαι πολύ τυχερός που καθένας από αυτή την ομάδα πήρε τον ρόλο του και τον πήγε τρία επίπεδα πιο ψηλά από ό,τι εγώ είχα φανταστεί.

Ξέρω τι θέλω από κάθε ηθοποιό. Ο Φάνης, η Μαρία και ο Αντίνοος ήταν οι μόνοι τρεις ήρωες για τους οποίους ήξερα ότι θα γράψω από την αρχή. Όλους τους άλλους όχι».

Τέλος, σημείωσε τη χαρά του για τη προσέλκυση του νεότερου κοινού: «Έχει έρθει ένα καινούργιο κομμάτι κοινού, που είναι τα πολύ νέα παιδιά 16-17 χρονών, με τα οποία έχουμε μία πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας. Όντως μου είναι πιο δύσκολο να καταλάβω κάποια πράγματα αλλά προσαρμόζομαι, θα κάτσω να γράψω για τα νέα παιδιά αφού πρώτα συμβουλευτώ και ρωτήσω πράγματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ