Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αποφασίσει τις τελευταίες μέρες να παραμείνει στο σπίτι σεβόμενος τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται στην Ελλάδα και μένει μέσα στο σπίτι του προκειμένου να βοηθήσει στο να μην εξαπλωθεί ο ιός.

Ο Χριστόφορος αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με το πως περνά τον χρόνο του στο σπίτι. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τον γοητευτικό ηθοποιό να καθαρίζει, να κάνει ηλιοθεραπεία, να διαβάζει και πολλά άλλα.

“Ημερολόγιο καραντίνας!!!Quarantine diary #10days #stayinghome #μένουμε_σπίτι”, έγραψε κάτω από το βίντεο του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

 

View this post on Instagram

 

Ημερολόγιο καραντίνας!!!Quarantine diary #10days #stayinghome #μένουμε_σπίτι

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis) on

 

View this post on Instagram

 

Μένουμε σπίτι και δεν ρισκάρουμε. Δεν είναι μέτρο πανικού, είναι μέτρο σοφίας. Σοφία είναι η δυνατότητα να συνδυάζετε μια κεκτημένη γνώση, με την εμπειρία και την έμφυτη κατανόηση. Ας ακολουθήσουμε λοιπόν αυτό που μας ζητάνε οι ειδικοί (όσοι τουλάχιστον μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα πρακτικά) και θα βγούμε όλοι κερδισμένοι. Είναι ο μόνος τρόπος να προφυλαχθούμε και να προφυλάξουμε όσους πραγματικά κινδυνεύουν. Είναι μικρό το τίμημα μπροστά σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να μην εξαπλωθεί κι άλλο αυτός ο ιός. Προέχει η υγεία όλων μας. Χωρίς την υγεία μας και χωρίς τους ανθρώπους μας,δεν έχουμε τίποτα. Let’s protect each other by staying home. It’s the only way to prevent the spread of this virus. The only way to protect the elderly and vulnerable groups. Let’s follow the governments instructions and use our common sense in this unorthodox situation. #stayhome #μένουμε_σπιτι #itsnottheendoftheworld #ifyoucan #stayin #becreative #bepositive #soonitwillallbeover #useyourcommonsense?

A post shared by Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis) on

“Μένουμε σπίτι και δεν ρισκάρουμε.
Δεν είναι μέτρο πανικού, είναι μέτρο σοφίας.
Σοφία είναι η δυνατότητα να συνδυάζετε μια κεκτημένη γνώση, με την εμπειρία και την έμφυτη κατανόηση.
Ας ακολουθήσουμε λοιπόν αυτό που μας ζητάνε οι ειδικοί (όσοι τουλάχιστον μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα πρακτικά) και θα βγούμε όλοι κερδισμένοι.
Είναι ο μόνος τρόπος να προφυλαχθούμε και να προφυλάξουμε όσους πραγματικά κινδυνεύουν.
Είναι μικρό το τίμημα μπροστά σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να μην εξαπλωθεί κι άλλο αυτός ο ιός.
Προέχει η υγεία όλων μας.
Χωρίς την υγεία μας και χωρίς τους ανθρώπους μας,δεν έχουμε τίποτα.

Let’s protect each other by staying home.
It’s the only way to prevent the spread of this virus.
The only way to protect the elderly and vulnerable groups.
Let’s follow the governments instructions and use our common sense in this unorthodox situation.
#stayhome #μένουμε_σπιτι #itsnottheendoftheworld #ifyoucan #stayin #becreative #bepositive #soonitwillallbeover #useyourcommonsense?”, είχε γράψει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η καραντίνα του.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ