Γρηγόρης Αρναούτογλου – Χρήστος Μαλάκης: «Έτσι ήτανε και εσύ το κάνεις τόσο καλά. Μου ξυπνάς μνήμες»

Ο σκληρός «Ηλίας Νάτσης» από τις «Ψυχοκόρες» βρέθηκε χθες το βράδυ στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του μίλησε για το πώς ξεκίνησε το ταξίδι του στην υποκρίτικη.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Χρήστος Μαλάκης: «Έτσι ήτανε και εσύ το κάνεις τόσο καλά. Μου ξυπνάς μνήμες»

Ο ηθοποιός που έχει ταυτιστεί με σκληρούς ρόλους κατάφερε να κάνει τον παρουσιαστή να δηλώσει: «Με θυμώνει πάρα πολύ. Πραγματικά στο πρόσωπό σου μισώ τους άνδρες. Έτσι ήτανε και εσύ το κάνεις τόσο καλά με τον ρόλο που υποδύεσαι. Αντιλαμβάνομαι τι γίνεται με τον παππού και τη γιαγιά στο χωριό. Μου ξυπνάς μνήμες».

Ο Χρήστος Μαλάκης απάντησε, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή δεν είναι μια δική του επιθυμία: «Συνήθως οι σκηνοθέτες με φαντάζονται σε σκληρούς ρόλους, όπως έχουμε δει μέχρι τώρα. Ελπίζω στο μέλλον να κληθώ να παίξω έναν διαφορετικό ρόλο».

Για την προετοιμασία του, είπε: «Όταν ετοιμάζω έναν ρόλο, κάθομαι και ασχολούμαι μαζί του για πολύ καιρό. Ψάχνω να βρω ευρήματα, να φτιάξω το ψυχογράφημά του. Όταν πέθανε η μητέρα μου, δεν την έκλαψα. Δεν μπορούσα. Την έκλαιγα μετά κάθε βράδυ πάνω στη σκηνή σε μία παράσταση. Έκλαιγα για εκείνην, γιατί έμοιαζε η ιστορία».

Για το αν ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός και πώς τον έφερε η ζωή στην τηλεόραση, σχολίασε: «Δεν ονειρευόμουν να γίνω ηθοποιός, καμία σχέση. Όταν ήμουν μικρός, έλεγα ότι θέλω να γίνω αυτός που θα δείχνει στους τραγουδιστές πώς να τραγουδάνε. Ξεκίνησα από πολύ χαμηλά, από το μηδέν. Έχω κάνει και μπαλέτο. Ένας ηθοποιός πρέπει να έχει όλο το πακέτο.

Ξεκίνησα από το μηδέν. Έχω υπάρξει κομπάρσος αλλά είχα στόχο. Στις Άγριες Μέλισσες ήμουν στο βασικό καστ και εκεί είχα τη δυνατότητα να δείξω κάποια πράγματα. Μάλλον εκτιμήθηκε αυτό και μου ήρθαν κάποιες προτάσεις. Αν και είμαι 22 χρόνια ηθοποιός, μάλλον έπρεπε να παίξω στις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω», κατέληξε ο ηθοποιός, θυμίζοντάς μας με φωτογραφίες του στο Facebook τον ρόλο χάρη στον οποίο τον γνωρίσαμε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εκπομπή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΙ ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ