Επέστρεψε στις live εμφανίσεις στη σκηνή του Έναστρον και το πλευρό του Σάκη Ρουβά ο Χρήστος Μάστορας μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο front man του συγκροτήματος Melisses πέρασε δύο δύσκολες εβδομάδες, αφού ο Covid-19 δημιούργησε παρενέργειες στα μάτια του που σύμφωνα με ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα αποκαλείται αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Έναστρον. Το βράδυ της Παρασκευής, 16/2, επέστρεψε σχεδόν…κανονικά.

Ο Χρήστος Μάστορας εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο με γυαλιά ηλίου πάνω στη σκηνή προκειμένου να προστατέψει τα μάτια του, όπως θα δείτε στο video.

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο αλλά και των εξετάσεών του, στις οποίες περιέγραφε τι του συνέβη.

«Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα. Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος…Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί..» είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Δείτε τα video από το Έναστρον:

Ο Χρήστος Μάστορας στο Έναστρον με γυαλιά ηλίου για να προστατεύσει τα μάτια του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ