Χρήστος ΜάστοραςΓαρυφαλλιά Καληφώνη: Το ζευγάρι φαίνεται να μην περνά την καλύτερη περίοδο του 

Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη φαίνεται ότι δεν περνάνε την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους αφού έκανε ο ένας τον άλλο unfollow στο instagram.

Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το ζευγάρι φαίνεται να μην περνά την καλύτερη περίοδο του 
Το ζευγάρι φαίνεται να μην περνά την καλύτερη περίοδο του 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Tik Tok ένα βίντεο στο οποίο τραγουδά το τραγούδι της Άννας Βίσση «Από Μακριά Κι Αγαπημένοι»  οι στίχοι του οποίου λένε μεταξύ άλλων: 

«Τώρα μαθαίνω τι σημαίνει από μακριά κι αγαπημένοι

Είσαι παντού μα εγώ δε σε ψάχνω
είσαι αλλού αναπνέω υπάρχω
είσαι αλλιώς μα εγώ δε σε ξέρω
σβήνω το φως αλλά δεν υποφέρω
τώρα μαθαίνω τι σημαίνει από μακριά κι αγαπημένοι».

Το ζευγάρι φαίνεται να μην περνά την καλύτερη περίοδο του 

Το ζευγάρι που είναι (ήταν;) μαζί περίπου δύο χρόνια δεν έκρυβε την σχέση του και μάλιστα δειλά – δειλά είχε αρχίσει να κάνει σχέδια γάμου.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Free Press περιοδικό της Μυρτούς Κάζη, «Yes I Do», ντυμένη νύφη:

«Δεν εστιάζω καθόλου στα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του ή, για να το πω πιο σωστά, δεν μου έρχεται κανένα στο μυαλό. Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως είναι τόσο πολλά… 

Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, και έχει αστείρευτο χιούμορ, που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί.

Δεν πίστευα στον έρωτα με την πρώτη ματιά ΠΟΤΕ, μέχρι που… το έπαθα! Μπορώ να πω πως δεν ερωτεύομαι συχνά, δεν είμαι δηλαδή αυτό το κορίτσι που λέει συνέχεια είμαι ερωτευμένη. 

Αυτός που θα ερωτευτώ θα είναι πραγματικά ξεχωριστός, καθώς –το ομολογώ–, είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος σε αυτό το κομμάτι. Τώρα, το να ερωτευτώ κάποιον σταδιακά, όχι, δεν μου έχει τύχει. Ή love at first sight ή καθόλου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ