Χρήστος Μάστορας: Θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη σε νεαρή ηλικία κι η ομοιότητά τους είναι τρομακτική!

Η ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη θα γίνει ταινία 23 χρόνια μετά τον θάνατό του και ο Χρήστος Μάστορας είναι η συμμετοχή-έκπληξη.

Χρήστος Μάστορας: Θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη σε νεαρή ηλικία κι η ομοιότητά τους είναι τρομακτική!

Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη θα έχει τίτλο «Υπάρχω» και η χήρα του μουσικού έχει δώσει τα δικαιώματα για τη ταινία, δηλώνοντας: «Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός, από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει η ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου.

Τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή, ας γίνει η επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει “θέλω η ζωή μου να γίνει ταινία”. Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα.

Ήταν αυτό που περίμενα, μια πρόταση σοβαρή, και έγινε, οπότε τώρα ολοκληρώνεται. Έτσι, αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά, πιστεύω να είναι χαρούμενος, γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε!».

Για τη συμμετοχή του Χρήστου Μάστορα στην ταινία, η Βάσω Καζαντζίδη σχολίασε: «Ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά! Αλλά δεν το ξέρω, γιατί δεν το έχουμε συζητήσει… Κάποια στιγμή θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη, ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί». 

Ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας ανήρτησε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα δηλώνοντας τον ενθουσιασμό του για τη νέα αυτή ταινία: «Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη.

H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία», σημείωσε ο Χρήστος Μάστορας.

«Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

Μία ταινία – αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον Κόσμο. Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τον γνωρίσουν», κατέληξε ο Χρήστος Μάστορας.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ