Για την οικογένειά του, τα 11 χρόνια που ζει στην Αμερική αλλά και τις αμοιβές που έχει πάρει εκεί, μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό HELLO! και στον Γιάννη Βίτσα.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι ο γιος του μεταμόρφωσε πλήρως τη ζωή του και αποτελεί ένα τεράστιο δώρο που του έφερε το 2020. “Η γέννηση του γιου μου είναι ό, τι καλύτερο μου έχει συμβεί, το Όσκαρ της ζωής μου, η έμπνευση, η κινητήρια δύναμη για να προχωρώ και να γίνομαι καλύτερος. Έχω δώσει όλη μου την ενέργεια και βαρύτητα στον μικρό ώστε να τον μεγαλώσω και να τον γαλουχήσω με ό, τι καλύτερο μπορώ“, είπε χαρακτηριστικά. Ο ηθοποιός τόνισε ότι ο γάμος με τη σύντροφό του Σάρα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του αναφέροντας πως “ούτε η Σάρα είναι ο τύπος της γυναίκας που θα νιώσει άνετα αν παντρευτεί“.

 

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε για όσα διδάχθηκε τα 11 χρόνια που ζει στην Αμερική λέγοντας πως γέμισε εμπειρίες. “Πιστεύω ότι έγινα καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος ηθοποιός, καλύτερος άνδρας. Για μένα το να πετύχεις στο Λος Άντζελες είναι ένα μείγμα πολλών παραγόντων. Πρέπει να είσαι καλός ηθοποιός, να δουλεύεις αδιάκοπα, να πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην εγκαταλείψεις τη μάχη“, αναφέρει. Ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για τις αμοιβές που έχει πάρει στις ΗΠΑ. “Σε τηλεοπτική σειρά έχω πάρει 10.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Έχω λάβει όμως για διαφήμιση αυτοκινήτου 35.000 δολάρια. Αυτά τα χρήματα είναι πολύ φυσιολογικά για την Αμερική”, τόνισε.

 

Διαβάστε επίσης:

Έγινε μπαμπάς ο Χρήστος Βασιλόπουλος

Χρήστος Βασιλόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία με την έγκυο σύντροφο του

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ