Η διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής Disney και ετοιμάζεται να κλείσει συμφωνία ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να συνεργαστεί σε τρία μεγάλα projects.

Η Μπιγιονσέ θα εμφανιστεί στο soundtrack της ταινίας της Marvel “Black Panther 2”, η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον επόμενο χρόνο, καθώς και σε άλλες δύο πολυαναμενόμενες ταινίες.

Τον προηγούμενο χρόνο, η Μπιγιονσέ είναι συμμετάσχει στο remake της ταινίας της Disney “The Lion King”.

Έγκυρη πηγή αναφέρει ότι “Η Μπιγιονσέ είναι ένας από τους κύριους συνεργάτες της Disney και ταιριάζει άψογα στο εταιρικό της προφίλ. Έχει συνεργαστεί σε πολλά projects, μεταξύ των οποίων και το ότι δάνεισε τη φωνή της στο χαρακτήρα της Νάλα στην ταινία “The Lion King”, οπότε η Disney θέλει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και σε μελλοντικά σχέδια. Ως μέρος της νέας συμφωνίας, εκτός από τη συνέχεια της ταινίας “Black Panther”, η Disney θέλει η Μπιγιονσέ να συμμετέχει και σε μία σειρά νέων ντοκιμαντέρ του Disney Plus, όπως είχε κάνει και η Μέγκαν Μαρκλ για το ντοκιμαντέρ “Elephant. Οι συζητήσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη και αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες”.

Η πρώτη συνεργασία της Μπιγιονσέ με την Disney έγινε το 2007 όταν εμφανίστηκε στο “Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ