Η Cindy Crawford έχει πάρα πολλές στιγμές στην καριέρα της που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, όμως η iconic διαφήμιση με την Pepsi, είναι η καλύτερη.

Το supermodel, 29 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης φωτογράφισης, αναδημιούργησε τη θρυλική διαφήμιση, που είχε κυκλοφορήσει το 1992.

Η Cindy Crawford, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες πόζαρε όπως ακριβώς είχε ποζάρει τότε, ορώντας ένα denim σορτς και ένα λευκό top.

Στην περιγραφή της φωτογραφίας, η Crawford, αποκάλυψε πως η φωτογράφιση έγινε για καλό σκοπό, γράφοντας: “Απολαμβάνω να δουλεύω με το φίλο μου David Yarrow… και ειδικά όταν πρόκειται για έναν καλό σκοπό”.

“Επιστρέψαμε στο Halfway House από τη διάσημη διαφήμιση της Pepsi που είχα κάνει το 1992, για να αναδημιουργήσουμε τη στιγμή και να μαζέψουμε χρήματα για το American Family Children’s Hospital, όπου ο αδερφός μου νοσηλεύεται με λευχαιμία”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φίλοι της Cindy Crawford, έσπευσαν να σχολιάσουν τις φωτογραφίες της, ενώ ανάμεσά τους ήταν και η Reese Witherspoon, η οποία δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το πόσο υπέροχο δείχνει το μοντέλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ