Η Λουκίλα Καρέρ, η σύζυγός του Μίμη Πλέσσα, μίλησε στην εκπομπή «Μega Kαλημέρα» για τον καλό της φίλο και σπουδαίο ερμηνευτή, Δάκη που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Ο Δάκης ήταν η ψυχή μου», δήλωσε η Λουκίλα Καρέρ

«Ο Δάκης ήταν ο παιδικός μου έρωτας, όπως τόσων κοριτσιών. Είχα την τύχη όταν ξεκίνησα ραδιόφωνο το 1988 να τον γνωρίσω. Από τότε γίναμε κολλητοί φίλοι. Τριάντα τέσσερα χρόνια κάθε πρωί πίναμε τον καφέ μιλώντας στο τηλέφωνο για μία με μίαμιση ώρα. Ήταν η ψυχή μου. Όταν αρρώστησε τον Μάρτιο του 2018 και είπαν οι γιατροί ότι του δίνουν 3 μήνες ζωής. Εγώ έγινα ο ψυχικός του γιατρός. Το ξεχάσαμε αυτό το κεφάλαιο και του έδινα προοπτικές με πράγματα που ήξερα ότι αγαπάει και λαχταράει. Του έλεγα: ”Δάκη μου, στο Ηρώδειο που θα κάνει ο Μίμης Πλέσσας το Σεπτέμβριο του 2018 θα βγεις με το ”Τόσα καλοκαίρια;”. Μα μου λέει: ”Θα είμαι καλά; Θα ζώ;”.Το έκανε και αποθεώθηκε. Μετά του λέω: ”Τον Σεπτέμβριο του 2019 πάλι θα εμφανιστείς στο Ηρώδειο”. Του έβαζα στόχους και του έδινα κίνητρο. Ζήσαμε πολλά μαζί. Ο Δάκης ήταν το χαμογελαστό παιδί. Το αισιόδοξο παιδί. Δεν ήταν της ίντριγκας», δήλωσε.

Ποια ήταν η τελευταία τους κουβέντα; «Τελευταία μας κουβέντα ήταν το Σάββατο, στη δύσκολη του ημέρα. Του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ πολύ. Άνοιγε τα μάτια του, τα ξαναέκλεινε. Ήταν βαρύς το Σάββατο», απάντησε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ