Δανάη Μπάρκα – Eurovision 2024: «Όταν υπάρχουν αυτά τα κενά, ειδικά αυτό με τη διάδοχο το ψάχνεις λίγο στην Google»

Με αφορμή τα σχόλια που έχουν δεχτεί ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα για την παρουσίαση της Eurovision 2024, η Δανάη Μπάρκα πήρε θέση στα όσα ακούστηκαν αποκαλύπτοντας παράλληλα πως έχει νιώσει η ίδια στο παρελθόν για τα αρνητικά σχόλια που έχουν διατυπωθεί προς το πρόσωπό της.

Δανάη Μπάρκα - Eurovision 2024: «Όταν υπάρχουν αυτά τα κενά, ειδικά αυτό με τη διάδοχο το ψάχνεις λίγο στην Google»

Για τους δύο παρουσιαστές και τα λάθη τους, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε: «Μπορεί όντως τα πράγματα να είναι πολύ απλά και εμείς οι υπόλοιποι να τα μεγαλοποιούμε. Μπορεί για τον Θανάση και τον Ζερόμ να είναι όντως πιο απλά τα πράγματα γιατί έτσι σκέφτονται. Εγώ προσωπικά – ο καθένας έχει την άποψή του – δεν θα ήθελα να είμαι από τους ανθρώπους που θα τους ορμήξουν.

Παρόλα αυτά, εντελώς αντικειμενικά και εγώ αν πήγαινα να κάνω αυτή τη δουλειά, θα διάβαζα. Το ότι είναι αμισθί, και τους πληρώνει η ΕΡΤ το φαγητό και τη διαμονή δε σημαίνει ότι δεν διαβάζεις. Όταν υπάρχουν αυτά τα κενά, ειδικά αυτό με τη διάδοχο είναι αυτό που είπε και ο Άρης χθες, το ψάχνεις λίγο στην Google».

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το «σταύρωμα» από τα Μέσα, τονίζοντας: «Ξεχωρίζεις κάποιους αλλά δεν σταυρώνεις τους άλλους. Αυτή είναι η διαφωνία μου. Φαντάσου τώρα για τις επόμενες δέκα ημέρες να ξυπνάνε και να βλέπουν τι είπε ο ένας και ο άλλος. Μου φαίνεται τόσο κουτό. Για κάτι που έγινε για μια ημέρα. Εμένα πάρα πολλές φορές με έχουν σταυρώσει στο παρελθόν.

Είμαι υπερβολική αλλά έχω τρεις φορές στο μυαλό μου που από λάθη ή ερήμην του λόγου, ήθελα να τοποθετηθώ αλλιώς και επειδή ήταν μια κακιά μέρα, μου βγήκε σε υπερβολή και δεν είπα κάτι με τον τρόπο που ήθελα να το πω. Ξαφνικά με είδα στα sites και έλεγα γιατί το ζω αυτό. Δεν απάντησα ποτέ και αυτή ήταν η δική μου αντιμετώπιση. Έβαλα μια τελεία και είπα μάθε με αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ EUROVISION 2024, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ