Οι ζέστες ήρθαν εδώ και καιρό και η Δανάη Μπάρκα ανέβασε μια φωτογραφία με μαγιό για να μας δείξει ότι ξεκίνησε τα μπάνια!

Με το θερμόμετρο να είναι πλέον σταθερά στα… κόκκινα, όλοι αναζητούμε διέξοδο στις παραλίες και η Δανάη Μπάρκα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η παρουσιάστρια, που είχε ανεβάσει και πριν από μερικές μέρες φωτογραφίες από τα πρώτα μπάνια της στη θάλασσα, επανήλθε αυτό το Σαββατοκύριακο, το οποίο πέρασε στις Κιτριές Μεσσηνίας.

Εκεί, στο πολυτελές ξενοδοχείο της μητέρας της και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, το οποίο φροντίζει να επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία, απόλαυσε τη θάλασσα, την πισίνα, τη θέα και, κυρίως, τη χαλάρωση.

δανάη μπάρκα
H φωτογραφία που είχε ανεβάσει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Δανάη Μπάρκα, με… το πίσω μέρος του μαγιό που μας έδειξε αυτή τη φορά.

Μάλιστα, ανέβασε ξανά μια σειρά από αξέχαστες εικόνες της παραμονής της στο μέρος που αγαπά τόσο πολύ, καθώς είναι ανεξίτηλα δεμένο με τους αγαπημένους της ανθρώπους και με πολύ όμορφες αναμνήσεις.

Στην πρώτη από αυτές, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» ποζάρει με το μαύρο ολόσωμο μαγιό της μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου, πολυτελές και minimal, ενώ ακολουθούν φωτογραφίες από την πισίνα, τη βεράντα και την υπέροχη θάλασσα μπροστά στο ξενοδοχείο.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα:

Photos: Instagram/danai_barka

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ