Τι είπε η Δανάη Μπάρκα για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει λέξη από τραγούδι

Η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσαι τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Πάμε στον Άδωνι για καφέ» που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια προσπάθησε να ερμηνεύσει την πρωτοβουλία της τραγουδίστριας λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Σίγουρα παίζει ρόλο η εποχή. Εγώ απλά θεωρώ ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έφτασε σε αυτό το σημείο γιατί ακριβώς όλοι οι υπόλοιποι έχουμε βρωμίσει αυτή τη λέξη. Πια το να πεις τη λέξη “χοντρός” είναι πάρα πολύ κακό. Γιατί είναι κακό; Το να πεις τη λέξη αδύνατος είναι κακό; Το ψηλός είναι κακό; Υπάρχουμε κάποιοι άνθρωποι που δεν είμαστε αδύνατοι αλλά είμαστε χοντρούληδες, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο κοντούληδες, άλλοι πιο ψηλούληδες, άλλοι πολύ πιο αδύνατοι. Ο καθένας έχει το σωματότυπό του και την εμφάνισή του. Είναι άλλη εποχή.

Ωστόσο αν τα τελευταία χρόνια δεν είχε γίνει όλος αυτός ο ορυμαγδός για το body shaming, δεν θα είχε φτάσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο σημείο να βγάλει αυτήν τη λέξη από το τραγούδι. Όλοι οι υπόλοιποι το έχουμε φτάσει στο σημείο να ενοχοποιούμε μία λέξη, που όντως ένας άνθρωπος μπορεί να αισθάνεται αμήχανα γιατί από κάτω βλέπει το κοινό και μπορεί και το κοινό να αισθάνεται αμήχανα από το όλη μέρα μπλα μπλα, μην λέτε τους ανθρώπους χοντρούς.

Σου λέει από τη στιγμή που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με ακολουθούν και με θαυμάζουν και μπορεί όντως να αισθάνονται αμήχανα, λέει “ας το προστατεύσω γιατί οι εποχές είναι τέτοιες και το απαιτούν κι ας κάνω αυτό που θέλω να κάνω”»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ