Η Δανάη Μπάρκα, η οποία ενημερώνει συχνά τους followers της για το τι κάνει στην καθημερινότητά της, ανέβασε ένα ξεχωριστό ποστ για τον παππού της Ανδρέα.

Η παρουσιάστρια η οποία δεν έκρυψε ποτέ την τεράστια αδυναμία που τρέφει στον παππού της, ανέβασε ένα τρυφερό στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να τιμήσει την ονομαστική εορτή του. Ο παππούς της, Ανδρέας Σταυρόπουλος, που όπως έχει παραδεχτεί η ίδια της είχε σταθεί σαν πατέρας, έφυγε από τη ζωή πριν από 8 περίπου χρόνια.

«Πάντα τέτοια μέρα εσένα θα γιορτάζω κι ας μηνμπορώ να σε αγκαλιάσω. Πάντα το “Ανδρέας” θα είναι το αγαπημένο μου όνομα στον κόσμο χάρη σε εσένα,. Πάντα θα είμαι η “ποντίκω” σου και πάντα θα μιλάω για την αγάπη μας για να μην ξεχαστεί(ς) ποτέ. Σ’αγαπώ όπου και να είσαι. Χρόνια πολλά Ανδρέηδες. Έχετε το ωραιότερο όνομα που υπάρχει.» έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη συγκινητική ανάρτησή της. Μαζί με το μήνυμα η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία του παππού της και της ίδιας να κάθονται στην κουζίνα του σπιτιού και να απολαμβάνουν τη στιγμή.

Δανάη Μπάρκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ