Η Δανάη Μπάρκα το μεσημέρι του Σαββάτου (9/7) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για όλα.

Μια μέρα μετά το τέλος του “Πάμε Δανάη“, μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την ταμπέλα που ήθελαν κάποιοι να της δώσουν “Η κόρη της Σταυροπούλου” αλλά και για τις σκοτεινές μέρες που περνάει μόνη της και δεν αφήνει κανέναν να το καταλάβει.

«Δεν είχα ποτέ να αντιμετωπίσω σοβαρά το «Η κόρη της Σταυροπούλου» γιατί καταρχάς το ήξερα από πάντα ότι θα συμβεί, είμαι πολύ περήφανη που είμαι η κόρη αυτού του ανθρώπου και δεν είμαι κανενός άλλου. Μπορεί οι υπόλοιποι να προσπάθησαν άθελά τους να μου το προσάψουν ως κάτι κακό ή ως κάτι επικίνδυνο αλλά εγώ πάντα το είχα ταμπέλα και θα το έχω μέχρι να πεθάνω. Είναι μόνο χαρά και τιμή να σε έχει μεγαλώσει ένας άνθρωπος δείχνοντάς σου τον δρόμο της ελευθερίας, της αγάπης, του φωτός και της αισιοδοξίας. Είναι περηφάνεια να έχεις αυτή την ταμπέλα» σχολίασε αρχικά η Δανάη Μπάρκα

«Έχω σκοτεινές στιγμές αλλά πολλές φορές κάνω το λάθος και τις κρύβω πολύ καλά και το ζω μόνη μου. Που δεν είναι καλό και δεν το προτείνω σε κανέναν άνθρωπο. Μπορεί κάποιος να μην καταλαβαίνει πόσο επίπονο είναι να μπαίνεις, να ανοίγεις μια πλατφόρμα και να βλέπεις σχόλια τόσο άσχημα, είναι πολύ δύσκολο.

Ακόμη και αν προσπαθώ να το αντιμετωπίζω με χαρά, δεν είναι πάντα εύκολο. Απλά αυτό θέλω να βγαίνει προς τα έξω. Όταν δεν υπάρχει λόγος με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια. Το να ξυπνάω και να βλέπω από εδώ και από εκεί σχόλια, με ξενερώνει, με λυπεί…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ