Γενέθλια έχει σήμερα, Μ.Τρίτη 19 Απριλίου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Δανάη Μπάρκα ευχήθηκε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στον δεύτερο μπαμπά της, όπως τον αποκαλεί, που τη μεγάλωσε.

Δανάη Μπάρκα: «Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια»

«Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια. 💛🎂
Μαζι του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή,γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη.
Ο Χρήστος μου που είναι αυστηρός,που δεν αποκαλύπτει τις σκεψεις και τα συναισθήματα του εύκολα,που είναι φωνακλάς όταν του πατήσεις το κουμπί,που είναι ξινούλης για λίγο αν έχει ξυπνήσει στραβά,που ειναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός του πλανήτη Γη,που είναι η πιο ωραία αγκαλιά του κόσμου. Ο Χρήστος μου ο καλύτερος μάγειρας που έχω γνωρίσει,και ο πιο ωραίος αγρότης που φτιάχνει τον κήπο μας γεμάτο χρώματα.
Ο Χρήστος μου που όταν παιζω στο θέατρο και είναι από κάτω τρέμω ολόκληρη απ το άγχος.
Ο Χρήστος που δεν με «γέννησε» αλλά με «αναγέννησε» με την παιδεία του,με την αγάπη του & με την φροντίδα του.
Ο Χρήστος μου που δεν γεννήθηκε «μπαμπάς» αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου κι από τότε παίρνει σίγουρα το βραβειο του καλύτερου «δεύτερου μπαμπά» του κόσμου.
Ο Χρήστος μου,ο ινφλουενσερ της καρδιάς μου, είναι ο αγαπημένος μου ανθρωπος σ όλο τον κόσμο και είναι τύχη κι ευλογία που τον έχω!
Να σε χαίρομαι φαδερ ♥️
Σε αγαπώ ! Πάντα,για πάντα,από πάντα», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ευχήθηκε και μέσα από την εκπομπή της το πρωί της, Μ.Τρίτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ