Στο “The 2Night Show” φιλοξενήθηκε η Δανάη Παππά και μίλησε για τον ρόλο της Θοδώρας στη σειρά “Σασμός” αλλά και για τη συμβολή του συντρόφου της Λάπρου Λάζαρη στον ρόλο της και στη ζωή της.

«Με πήραν να πάω για casting και έκατσα και διάβασα το βιβλίο, το ήξερα το βιβλίο, το διάβασα, όμως, ξανά για να δω ακριβώς τι γίνεται, να το ξαναθυμηθώ και ενθουσιάστηκα με τον ρόλο της Θοδώρας από το βιβλίο ακόμα. Δεν ήξερα για ποιον ρόλο με ήθελαν, θα το μάθαινα όταν θα πήγαινα εκεί. Ήταν κόντρα ρόλος και τον ήθελα, ήθελα να τον δοκιμάσω σαν τρελή. Είναι ένα κορίτσι εγωίστρια, κακομαθημένη, τα θέλει όλα δικά της και πάντα καταφέρνει ό,τι θέλει» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Ακόμα, η Δανάη Παππά αναφέρθηκε στην καταγωγή της και τον συνδυασμό των δύο τόπων από όπου και κατάγεται: «Ο παππούς μου είναι από την Εύβοια και η γιαγιά μου είναι από την Κέρκυρα. Εκεί οφείλω και πολλά. Η γιαγιά μου είναι κάπως έτσι, η τρελοκερκυραία. Από την άλλη, είναι και τα τρελά νερά εκεί στην Εύβοια. Οπότε καταλαβαίνετε τι συνδυασμός έγινε».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε στον σύντροφό της Λάμπρου Λάζαρη, λέγοντας ότι την βοηθά για τα λόγια και τις ατάκες της στη σειρά: «Με βοηθάει η ισορροπία και η σταθερότητα στα επαγγελματικά. Ο σύντροφός μου με βοηθούσε να κάνουμε πρόβα. Μου λέει τις ατάκες».

Μάλιστα, η ηθοποιός υπογράμμισε: «Είμαι πολύ της συντροφικότητας. Μου αρέσει. Πεθαίνω για αγκαλιές και μεγάλες συζητήσεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΠΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ