Καλοκαιρινές στιγμές περνούν η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης με την ηθοποιό και τον επιχειρηματία να αναρτούν στιγμιότυπα στα social media που διθατηρούν. Η ηθοποιός του «Σασμού» και ο σύντροφός της έχουν επισκεφτεί αρκετά μέρη μέχρι στιγμής και έχουν δημοσιεύσει επίσης αρκετές φωτογραφίες.

Οι διακοπές τους περιλαμβάνουν την Πάρο, ενώ παράλληλα βρέθηκαν στις πηγές του Αχέροντα στα Ιωάννινα, στους Παξούς, στην Πάργα, στο νησί του Ιονιου, Άτοκος, αλλά και στο Μεγανήσι. Η ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή ενώ ο Λάμπρος Λάζαρης την απαθανατίζει.

Η Δανάη Παππά είναι ερωτευμένη και περνά υπέροχες στιγμές στο πλευρό του. Μάλιστα, σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για εκείνον με τα καλύτερα λόγια και μιλώντας στο περιοδικό HELLO! είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο γάμου.

«Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας ούτε είναι κάτι που έχουμε συζητήσει. Νομίζω ωστόσο πως πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Προφανώς μια σχέση δοκιμάζεται κατά τη συγκατοίκηση – κι εμείς συγκατοικήσαμε στις καραντίνες, όταν και ζήσαμε πραγματικά τι σημαίνει να είμαστε μαζί όλη μέρα, κάθε μέρα. Αφού αυτό πήγε καλά κι εμείς είμαστε καλά μεταξύ μας, θεωρώ πως οδεύουμε προς ένα όμορφο μέλλον».

Λάμπρος Λάζαρης – Δανάη Παππά: Πάρτυ-έκπληξη για τα γενέθλιά του με Βραζιλιάνες χορεύτριες και λαμπερούς καλεσμένους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΠΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ