Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μοιράστηκε μια φωτογραφία επανένωσης με την οικογένειά του το Σαββατοκύριακο και μάλιστα συμπεριέλαβε τον γιο του, Μπρούκλιν Μπέκαμ.

Αυτή ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή καθώς η φωτογραφική τους επανένωση έρχεται λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Η Αργεντινή σήκωσε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού νίκησε τη Γαλλία στον τεταμένο τελικό, και ο Ντείβιντ κοινοποίησε τη στιγμή από το Κατάρ με την οικογένειά του σε βιντεοκλήση. Μαζί του στο γήπεδο ήταν ο γιος του Κρουζ Μπέκαμ.

Την Κυριακή, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είδε τα πρόσωπα των γιων του Μπρούκλιν, Ρομέο και Κρουζ καθώς και της του συζύγου Βικτόρια Μπέκαμ. «Μια στιγμή να μοιραστείς με την οικογένεια», έγραψε στο Instagram.

ντέιβιντ μπέκαμ

Ο star έκανε tag όλους τους γιους του και τη Βικτόρια στο Instagram, αλλά η κόρη του δεν είχε ταγκ αφού δεν διαθέτει instagram. Αναμφίβολα οι θαυμαστές της οικογένειας Μπέκαμ θα χαρούν να δουν ξανά όλους τους Μπέκαμ μαζί, κάτι που θα δώσει οριστικό τέλος στη φημολογούμενη διάσπασή τους.

Πριν λίγο διάστημα έγιναν εικασίες για μια οικογενειακή ρήξη σχετικά με μια υποτιθέμενη διαμάχη μεταξύ της συζύγου του Μπρούκλιν, Νικόλα και της Βικτόρια.

Με τον γιο του, Κρουζ Μπέκαμ

Βικτόρια & Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο δεύτερος μυστικός γάμος τους με τους έξι καλεσμένους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ