Με κόκκινες μύτες απαθανατίστηκαν ο David Beckham και η 11χρονη κόρη του Harper ενόψει της βρετανικής εκδήλωσης «Red Nose Day», στην υπερπολυτελή τραπεζαρία τους στο σπίτι τους στο Λονδίνο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Red Nose Day είναι μια ετήσια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για τη διασφάλιση ενός υγιούς μέλλοντος για όλα τα παιδιά. Μέσω της δύναμης της ψυχαγωγίας, η εκδήλωση έχει σκοπό να φέρει τους ανθρώπους κοντά για να γελάσουν και να διασκεδάσουν, συγκεντρώνοντας χρήματα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια, η υγεία, η μόρφωση και η ψυχολογική ενδυνάμωση των παιδιών τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες του εκωτερικού.

Για την ημέρα αυτοί, οι περισσότεροι επιλέγουν να φορέσουν μία κόκκινη ψέυτικη μύτη. Αυτό ακριβώς, έκαναν ο David Beckham και η μικρή του κόρη Harper και απαθανατίστηκαν στην τραπεζαρία του σπιτιού τους που μας άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!

Πρόκειται για έναν χώρο που αποπνέει πολυτέλεια, αφού κυριαρχεί το λευκό και το μαύρο. Στη μέση υπάρχει ένα μαρμάρινο τραπέζι πάνω στο οποίο έχει σχεδιαστεί ένα μοτίβο- σκακιέρα. Το τραπέζι πλαισιώνουν δύο ξύλινες καρέκλες σε μαύρο χρώμα. Ακριβώς απέναντι υπάρχει ένα τεράστιο παράθυρο και δύο ξύλινες λευκές εντυπωσιακές μπαλκονόπορτες.

Η τρυφερή φωτογραφία, δείχνει τον David και την Harper να κοιτάζονται στα μάτια την ώρα που φορούν τις κόκκινες μύτες τους.

Δείτε την υπέροχη τραπεζαρία του David Beckham

David Beckham

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ