Μια φωτογραφία από τα παλιά μοιράστηκε ο Romeo Beckham με πρωταγωνιστή εκείνον ως μωρό και φυσικά τον super star πατέρα του David Beckham να τον κρατά στην αγκαλιά του.

Ο David έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του και φροντίζει πάντα να είναι δίπλα τους, όσο βεβαρημένο πρόγραμμα κι αν έχει, ενώ συχνά κοινοποιεί στιγμιότυπα με εκείνα στα social media. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Romeo ξάφνιασε ευχάριστα τους followers του, καθώς το throwback που έκανε ήταν πολύ όμορφο αναμφισβήτητα.

David Beckham

Ο David Beckham κρατά τον γιο του στην αγκαλιά του, ενώ το look του ήταν εντελώς διαφορετικό από το σημερινό. Με τα μακριά ξανθά του μαλλιά, αθλητικό look και τον Romeo να χαμογελά, η συγκεκριμένη φωτογραφία θα γίνει αναμφισβήτητα viral, αφού και οι δύο αποτελούν δύο πολύ διάσημους ανθρώπους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Romeo Beckham γεννήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2002 στο Λονδίνο, Αγγλία και είναι ο δεύτερος γιος του David και της Victoria, ενώ έχει ακόμα τρία αδέρφια, τον Brooklyn, τον Cruz και τη Harper. Για τον Romeo ο πατέρας του αποτελεί πρότυπο και μάλιστα έκανε το ίδιο τατουάζ με εκείνον πρόσφατα!

Ο Romeo Beckham θα γιορτάσει την τρίτη του επέτειο με τη Mia Regan και συχνά κοοινοποιεί εικόνες τους στα social media!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ DAVID BECKHAM, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ