Ο David Beckham μετρά πολλά χρόνια γάμου με τη Victoria αλλά παρά την μακροβιότητα της σχέσης τους δεν προσποιούνται ότι δεν έχουν ελαττώματα. Πρόσφατα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τις ενοχλητικές συνήθειες τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του που προκαλούν εκνευρισμό στο ζευγάρι.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου απαντούσε σε ερωτήσεις θαυμαστών μαζί με τον μακροχρόνιο φίλο και συμπαίκτη Gary Neville όταν η συζήτηση στράφηκε στον David και τη Victoria. Κατά τη διάρκεια του Q&A των θαυμαστών στο The Overlap, ο David ρωτήθηκε για τις ενοχλητικές συνήθειες που έχει και τις οποίες δεν αντέχει το πρώην Spice girl.

Δεν της αρέσει να καθαρίζω το λαιμό μου“, μοιράστηκε. “Δεν το έκανα πάντα, ίσως τα τελευταία 15 χρόνια”, συμπλήρωσε. Ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε επίσης μερικά από τα ελαττώματα της συζύγου του, λέγοντας: “Πιθανότατα υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που κάνω και εκείνη δεν κάνει… όπως, η απόλυτη προσωπική καθαριότητα την οποία εκείνη δεν τηρεί“.

Ο David συνέχισε λέγοντας ότι η σύζυγός του δεν επηρέασε ποτέ την αίσθηση του στυλ του με τα χρόνια, παρόλο που πολλοί άνθρωποι υπέθεσαν ότι η σχεδιάστρια μόδας θα είχε λόγο πάνω στο τι φοράει ο σύζυγός της.

Σημείωσε χαρακτηριστικά: “Οι άνθρωποι πάντα πίστευαν ότι η Βικτόρια είχε μεγάλη επιρροή στο τι φορούσα ή στα χτενίσματα ή τα τατουάζ μου. Πάντα έπαιρνα την απόφαση να φορέσω ένα full leather outfit ή ένα full denim outfit. Μου άρεσε η μόδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ DAVID BECKHAM, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ