Ο David Beckham και η Victoria, το 2006 πραγματοποίησαν ένα δεύτερο μυστικό γάμο σε έπαυλη στο Χέρτφορντσαϊρ .

Μόλις επτά χρόνια μετά τον γάμο τους στο κάστρο στην Ιρλανδία, ο ποδοσφαιριστής και η πρώην σταρ των Spice Girls ανανέωσαν τους όρκους τους σε μια πολύ όμορφη τελετή. Με μια μικρή λίστα καλεσμένων και έναν ιδιωτικό χώρο, πολύ λίγα είναι γνωστά για τον γάμο των Beckham στο Χέρτφορντσαϊρ.

Το 2006, το ζευγάρι πέταξε από τη Μαδρίτη – όπου βρισκόταν τότε ο David- στην έπαυλη των 13 εκ. ευρώ στο Χέρτφορντσαϊρ γνωστό ως «Παλάτι του Μπέκινγκχαμ» για τον μυστικό γάμο τους, τον οποίο κανόνισε ο David.

Εκείνη την εποχή, το ζευγάρι είχε αποκτήσει τον Brooklyn, τον Romeo και τον Cruz. Η κόρη τους Harper Seven, γεννήθηκε το 2011.

Ο μυστικός γάμος του David και της Victoria Beckham


Τότε, ο David μιλώντας στο Desert Island Discs του Radio 4,είχε πει: «Ανανεώσαμε τους όρκους μας και ήταν πολύ πιο ιδιωτικό, υπήρχαν περίπου έξι άτομα εκεί.».

Παρόλο που ούτε ο David ούτε η Victoria έχουν μοιραστεί δημόσια φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά, διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η τελευταία, είχε επιλέξει ένα λευκό φόρεμα. Τελείως δηλαδή διαφορετικό ντύσιμο από αυτό που είχε κάνει στον «επίσημο» γάμο τους το 1999.

Beckham

Για να θυμούνται πάντα την συγκεκριμένη ημερομηνία, ο David και η Victoria λίγο μετά, έκαναν ίδια τατουάζ γράφοντας με λατινικούς αριθμούς την ημερομηνία 8 Μαΐου 2006, μαζί με τη λατινική φράση «De Integro» που σημαίνει «Ξανά από την αρχή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ