Κατά τη διάρκεια του 12ετούς γάμου τους, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί είχαν ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού Château Miraval στη Γαλλία.  Ένα από τα λιγότερο γνωστά σπίτια τους ήταν μία ιστορική έπαυλη στη Γαλλική Συνοικία της Νέας Ορλεάνης, την οποία αγόρασαν το 2006. Χτισμένο το 1828, αυτό το χτιστό αρχοντικό στην Γαλλική Συνοικία διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 5 πλήρη μπάνια και 2 μισά μπάνια.

Το ζευγάρι αγόρασε το ακίνητο για να αποτελέσει τη βάση για το Make it Right Foundation, μια φιλανθρωπική οργάνωση που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση σπιτιών που υπέστησαν ζημιές από τον τυφώνα Κατρίνα.

Μετά το διαζύγιό τους, ο Μπραντ και η Αντζελίνα πούλησαν το σπίτι και τώρα κυκλοφορεί ξανά στην αγορά. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το ζευγάρι πούλησε το σπίτι για περίπου 4,9 εκατομμύρια δολάρια, έχοντας αρχικά το αγοράσει για 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι ανακαινίστηκε το 2017, αλλά διατηρεί την παριζιάνικη γοητεία του του 19ου αιώνα, αλλά με τα πιο σύγχρονα πρότυπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ