Η Νικόλ Κίντμαν και η οικογένειά της βρίσκονται στην Αυστραλία τους τελευταίους μήνες καθώς η ηθοποιός ετοιμάζει τη νέα της εκπομπή «Nine Perfect Strangers». H Κίντμαν διαθέτει ένα εκπληκτικό σπίτι το οποίο συνοδεύεται και από έναν υπέροχο κήπο, στον οποίο η ίδια και η οικογένειά της περνούν πολύ χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CGJTsdqJZV_/?utm_source=ig_web_copy_link

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Νικόλ ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που τη δείχνει να  πηδά πάνω σε ένα τραμπολίνο στον κήπο δίνοντάς μας μία εικόνα της υπέροχης έκτασης.

Ο κήπος είναι σίγουρα το αγαπημένο μέρος του σπιτιού και για τις δύο κόρες ης Νικόλ, την Σάντεϊ και την Φέιθ, οι οποίες το διασκεδάζουν πολύ όσο μένουν εκεί.

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για το γάμο της με τον Τομ Κρουζ

Η Νικόλ μίλησε πρόσφατα για το πώς είναι η ζωή στην Αυστραλία, το μέρος στο οποίο μεγάλωσε, για το ότι έχει επιπλέον βοήθεια με τη φροντίδα των παιδιών και το ότι τα παιδιά της περνούν ποιοτικό χρόνο με τη γιαγιά, τη θεία και τα ξαδέλφια τους. «Η αδερφή μου μένει στο σπίτι και η μαμά μου βοηθάει. Δεν έχω αυτή τη βοήθεια στο Νάσβιλ, οπότε αυτό ήταν εξαιρετικό» ανέφερε η Νικόλ σε συνέντευξή της στους «New York Times».

«Δεν αφήνουμε ποτέ τα παιδιά μόνα τους, ένας από εμάς είναι πάντα εκεί. Όταν ο Keith πήγε στο Νάσβιλ και εγώ έπρεπε να δουλέψω αργά το βράδυ, τηλεφώνησα στην αδερφή μου και της ζήτησα να έρθει να μείνει εδώ με τα κορίτσια και το έκανε και έφερε μαζί και τα παιδιά της. «Αυτό είναι ξεχωριστό. Είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνουμε όλοι τώρα – θα πρέπει να είμαστε σαν μία κοινότητα, αυτή η μεγάλη οικογένεια όπου μεγαλώνουμε όλοι τα παιδιά μας μαζί» ανέφερε η ηθοποιός.

Η Νικόλ και ο σύζυγός της Κιθ Έρμπαν έχουν μια όμορφη φάρμα στη Νέα Νότια Ουαλία συνολικής έκτασης 45 στρεμμάτων.

Σε παλιότερη συνέντευξή της για την Vogue, η ηθοποιός είχε ξεναγίσει τους θεατές στην τεράστια φάρμα και μάλιστα τους έδειξε και πολλά από τα ζώα που έχει, όπως για παράδειγμα τα αλπάκα. Τότε είχε δηλώσει ότι αυτό που αγαπούσε περισσότερο όταν μείνει εκεί ήταν η «απλότητα, ο αέρας και η ησυχία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ