Υπέρ του Τζόνι Ντεπ τάχθηκαν οι δύο πρώην σύντροφοί του, Βανέσα Παραντί και Γουινόνα Ράιντερ, οι οποίες δεν πήγαν στο δικαστήριο αλλά οι καταθέσεις τους αναγνώστηκαν στο δικαστήριο.

Οι δύο γυναίκες δήλωσαν πως τα όσα λέγονται εναντίον του είναι «φρικτά, ενοχλητικά και εξωφρενικά».

Η ηθοποιός Βανέσα Παραντί, η οποία είχε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ για περισσότερα από 14 χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά μαζί του, αναμενόταν να δώσει αποδεικτικά στοιχεία για την υποστήριξη του ηθοποιού μέσω βιντεοκλήσης αλλά το δικαστήριο ενημερώθηκε πως δεν υπήρχε ανάγκη τόσο αυτή όσο και η Γουινόνα Ράιντερ να καταθέσουν, διότι ο ισχυρισμός του Τζόνι Ντεπ πως δεν έχει χτυπήσει ποτέ γυναίκα απορρίπτεται μόνο από την υπεράσπιση της Άμπερ Χερντ.

Η Γουινόνα Ράιντερ ανέφερε πως ήταν «απολύτως σοκαρισμένη, μπερδεμένη και αναστατωμένη» μαθαίνοντας για τους ισχυρισμούς εναντίον του και πρόσθεσε: «Η ιδέα πως είναι ένα απίστευτα βίαιο άτομο απέχει πολύ από τον Τζόνι που ήξερα και αγαπούσα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτές τις κατηγορίες. Δεν ήταν ποτέ, μα ποτέ βίαιος απέναντί μου. Δεν ήταν ποτέ, μα ποτέ υβριστικός απέναντί μου. Δεν ήταν ποτέ βίαιος απέναντι σε κανέναν που να έχω δει. Δεν θέλω να αποκαλέσω κανέναν ψεύτη, αλλά από την εμπειρία μου με τον Τζόνι, είναι αδύνατον να πιστέψω πως τέτοιοι φρικτοί ισχυρισμοί είναι αληθινοί. Το βρίσκω εξαιρετικά ενοχλητικό, γνωρίζοντάς τον όπως εγώ».

Από την πλευρά της, η Βανέσα Παραντί, περιέγραψε τον ηθοποιό ως «ευγενικό, τρυφερό, γενναιόδωρο και μη βίαιο άτομο και πατέρα». Όπως ανέφερε: «Στα γυρίσματα των ταινιών, οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες και ολόκληρο το συνεργείο τον λατρεύουν επειδή είναι ταπεινός και σέβεται τους πάντες, ενώ είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε δει».

Να σημειωθεί πως ο 57χρονος Τζόνι Ντεπ μήνυσε τον εκδοτικό όμιλο News Group Newspapaers, στον οποίο ανήκει η “The Sun” για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2018 και στο οποίο έλεγε ότι ήταν βίαιος απέναντι στην πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, κατά τη διάρκεια της ταραχώδους σχέσης τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ